Onsdag, 29 august 2012 22:16

Håndboldskolen og Skum 2012

Onsdag kom Stadium forbi med deres store skyde til måls monstrum og man kunne vinde fede premier! heldigvis var der også trøstepremier til dem som ikke lige ramte! Det syntes vi var vildt sjovt! Onsdag kom Stadium forbi med deres store skyde til måls monstrum og man kunne vinde fede premier! heldigvis var der også trøstepremier til dem som ikke lige ramte! Det syntes vi var vildt sjovt!

Så kom Håndboldskolen 2012 endelig igang og 123 børn i alderen U10 til U14 fra forskellige klubber mødte nervøst op for at se deres nye veninder og kammerater.

Mandag blev alle fordelt på på 6 hold i 6 haller ud fra køn og årgang og rigtig mange kendte heldigvis hinanden fra tidligere år. Faktisk er der rigtig mange gengangere og der syntes vi er vildt fedt! eks. har jasmin fra luxemborg valgt at komme for 3 år i træk.

Tirsdag
U10 og U12 pigerne fik besøg af Rita fra GF forsikring som havde kort med de kvindelige landholds spillere på.

Onsdag kom Stadium forbi med deres store skyde til måls monstrum og man kunne vinde fede premier! heldigvis var der også trøstepremier til dem som ikke lige ramte! Det syntes vi var vildt sjovt!