Torsdag, 18 april 2013 13:27

Flot sæson af U16 dr. 2

Sæsonen 2012/2013 startede med at vores drenge flot kvalificerede sig til 2. Division, både trænere og spillere vidste godt at det kunne blive op af bakke , men det hele endte flot.

U16-drenge 2 til JM Foto: Privatfoto U16-drenge 2 U16-drenge 2 til JM


Det er fordi vi udelukkende er 1 års U 16 og lodtrækningen gav os nogle første hold, men drengene skal have den ros, at de kæmpede flot i de fleste af kampene selvom de var oppe mod overmagten.

Efter nytår var vi så blevet placeret i AA rækken , et niveau der helt sikkert ville passe bedre til os, og i den række viste drengene hurtigt, at det var en række de var indstillet på at ville vinde , og vi spiller nok den flotteste kamp mod Vejles 1. hold.

Jeg tror ikke der er mange af  dem der har fulgt drengene der nogensinde har set dem spille flottere, de blæste Vejle ud af banen og så var vejen lagt til en puljesejr, Oóg drengene kørte også sikkert pulje ejren hjem og var nu klar til JM.

I påsken spillede drengene også en flot turnering , drengene var et mål fra at gå i semifinalen i A spillet. Påskestævnet blev også brugt til at forberede sig til JM og vi viste gode takter især mod Skive 1 som vi spillede uafgjort med.

Til JM gik det ikke helt som vi havde håbet , vi taber de 2 første kampe. Men drengene viste i sidste kamp at de ville slutte af med manér , og det gør de ved at slå Vif Mors og vi ender på en delt 5./6.  plads,  og det kan både trænere og spillere være rigtig stolte af, jeres styrke er at i spiller som hold og ikke lever af invidualister . 

Der skal også lyde en stor tak til forældrene , som har været en utrolig stor og god opbakning til alt. Tak for en super sæson.

 

Holdleder Brian Herlufsen(PA)