Onsdag, 27 marts 2013 06:30

U18 Pige - Sidste turneringskamp og Sæsonstatus

Rækkens bedste var bedst. Turneringens sidste kamp var for FHK's bedste U18 piger mod Team Tvis Holstebro.
Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto

Turneringens sidste kamp var for FHK's bedste U18 piger mod Team Tvis Holstebro.
Kampen mod rækkens bedste hold blev også en stor mundfuld. I løbet af 10 min var stilling 10-1 til Team Tvis Holstebro. FHK pigerne var presset og desværre var der mange stolpe-ud skud og brændte chancer.

Halvlegstilling endte 18-5 og kampen var afgjort.

Anden halvleg blev for FHK pigerne en kæmpe oprejsning. De brændte chancer blev omsat til mål og de fightede sig tilbage i kampen. men slutresultatet blev alligevel 31-20 til rækkens bedste hold.

"Det var svære omstændigheder for os. Vi møder rækkens bedste hold, som skal vinde kampen for at vinde rækken. Vi tager til Holstebro med kun én bagspiller. De resterende havde meldt afbud. De betød at vores dygtige fløje og strege skulle spille andre positioner end normalt. Vores første halvleg var en katastrofe, men anden halvleg var godkendt, hvor pigerne viste god moral fight og vilje" fortæller FHK træner Karsten Bording.

"Det har været en sæson med svingende resultater i turneringen, men jeg er meget glad og stolt af pigernes indsats. De har kun været 13 spillere hele sæsonen, så når vi har fået skader, er vi mere ramt end de andre hold, som råder over minimum 2 U18-hold. Vi har spillet i 1. division både før og efter jul. Det er flot, men at vi er kommet i kreds Cup finalen og Elite Cup semifinalen er utrolig godt gået. Jeg har været tilkoblet pigerne i to år nu og jeg synes virkelig at de har udviklet sig håndboldmæssigt og personligt. Det bliver spændende at følge dem de næste år. Jeg håber og tror på, at de vil være at finde på klubbens bedste og næstebedste hold - fremtidens FHK-piger" slutter FHK-træneren.

(tg)