Søndag, 24 marts 2013 19:48

U16-drenge 2 triumferede

Søndag skulle vores U16 Drenge i AA-rækken til Vinding og møde Vejle Håndbold2 i den sidste kamp, og drengene vidste de skulle vinde kampen, så ville de være puljevinder.

U16-drenge 2 triumferede Foto: Privatfoto U16-drenge 2

Det var en flok drenge der troede på at det kunne lykkes, men også lidt nervøse.

Kampen startede meget lige og vi havde svært ved at holde Vejle fra at score. Efter 10 minutter stod der 7-7. Vores forsvar havde svært ved at få lukket af og det var et problem det meste af kampen. Vores angrebsspil kørte lidt bedre og derfor ku vi gå til pausen med en 16-14 føring, især Jeppe Petersen diskede op med 7 flotte scoringer i 1. halvleg.

2. halvleg startede meget bedre for holdet og efter 40 minutter førte vi 23-18, og så tror jeg de fleste i hallen troede nu ville vi løbe fra Vejle. Men nej så gik der lidt gummiarm i det igen, og efter 50 min stod der 24-24 og man frygtede det værste. Men så strammede drengene sig op og kom foran med 29-27, og Jonas diskede op med at redde et straffekast og vi løb kontra, hvor Magnus Holm gjorde det til slutresultatet 30-27. Drengene kunne kaste sig i armene på hinanden/trænerne og lade champagnen sprænge i omklædningsrummet.

Stort tillykke til spillerne og ikke mindst trænerteamet Michael Winther/Simon Bech , som nu kan se frem til kampen om det Jyske Mesterskab i Assentoft hallerne i Randers D.14 April.

Men inden smutter vi lige til påske stævne i Skive, og få nogle gode kampe inden det Jyske Mesterskab.

Endnu engang stort tillykke drengene.

Holdleder Brian Herlufsen

(PA)