Søndag, 24 marts 2013 19:41

U16-pigerne tabte efter flot fight

Puljen var afgjort inden afgang. Pigerne havde sikret sig en flot 4. plads efter en godkendt sæson, mens dagens modstandere befandt sig i toppen af puljen med kun 1 nederlag i sæsonen.

Jakob Kruse var trådt til som træner, i stedet for Kenneth Jacobsen Foto: Joan Barløse Jakob Kruse var trådt til som træner, i stedet for Kenneth Jacobsen

Pigerne var fast besluttet på, at sæsonen skulle sluttes af med brag af en kamp og HEI fik kamp til det sidste.

Efter de første 5 min. var HEI foran 5-1 og det var klart dem der var kommet bedst fra start.

Stort set hele første halvleg var pigerne bagud med 4-5 mål, men det skulle vise sig at blive anderledes i anden halvleg.

Pigerne havde fuld fokus på kampen og med et super velfungerende forsvar, blev stillingen hurtig 14-14 efter de første 5 minutter inde i anden halvleg.

Trods 3 afbud og kun en udskifter kæmpede pigerne til det sidste i angrebet, som også resulterede i flere knubs. HEI er nogle store robuste piger, som har noget mere at stå imod med, end FHK's piger.

Det var tydeligt at se på HEI, at de havde undervurderet os, og de blev derfor chokeret over, at vi fulgte så godt med som vi gjorde.

6 minutter før tid kom vi foran 24-23, og spændingen begyndte at nærme sig. 2½ min. før tid, bliver FHK desværre ramt af et direkte rødt kort, som resulterer i undertal resten af tiden ud og det ender derfor med et nederlag på 26-24.

Pigerne kan nu læne sig tilbage og være stolte over den fremragende præstation de leverede i dag og se frem til Hancock cup i Skive som starter på torsdag.

Vi siger en stor tak til Jakob Kruse, som erstatning for Kenneth Jacobsen.

(PA)