Søndag, 24 marts 2013 19:35

U18-pigerne fik point efter flot fight

Søndag den 17. marts var Bredstrup-Pjested hallen vidne til en flot U-18 pigekamp. FHK tog imod Skives bedste U18 piger.

Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto

Der var lagt op til en spændende kamp, for de to hold kender hinanden rigtig godt og der er altid spænding i deres indbyrdes kamp.

"Der står meget på spil. Vi har revanche tilgode. Men hvis vi vil op på 3. Pladsen i rækken SKAL kampen vindes" fortæller FHK-træner Karsten Bording.

Kampen startede i højt tempo og skibonitterne var klar på det offensive FHK forsvar. Så FHK kom hurtig bagud. Efter 10 minutter indtog Sofia Deen på banen og det gav omgående pote. FHK pigerne fik flere strenge at spille på i angrebet, men var alligevel bagud i halvlegen med 12-15.

Anden halvleg blev en stor positiv oplevelse i forsvarsspil. FHK pigerne fik tacklet god af og med en utrolig sikker ankermand(pige) i Viktoria Husaj, som flere gange greb modstanderne ud, kunne FHK stille og roligt komme op skibonitterne og endda lidt forbi, men Skive-pigerne fightede sig godt tilbage, men måtte alligevel se sig slået af et godt spillende u18-mandskab fra Fredericia.

"En fantastisk anden halvleg hvor Viktoria var en levende mur godt hjulpet af Mathilde Rosseau Thrane og Ida Skou Møller. Mens Sofia Deen i angrebet viste eksempler på sin U16 færdigheder. Jeg kunne blive ved med at nævne nogle som har spillet godt i dag, for det var en fantastisk kamp med mange flotte præstationer " slutter den glade FHK-træner.

(PA)