Mandag, 11 marts 2013 07:03

U18 Pige - 5 dage, 3 kampe og 2,5 sejre

Fredag den 1. marts 2013 skulle FHK-pigerne til Frederikshavn og møde bundproppen. FHK-pigerne skulle forsøge at rejse efter det store nederlag til topholdet fra Horsens.

Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

 

Måske nederlaget, den lange tur eller det klassiske at møde et hold som har nul points vides ikke, men kampen fra FHK’s side var alt andet end godt. Forsvaret fungerede ikke og de første 50 minutter af kamp var angrebet heller ikke et ”hit”. FHK-pigerne var bagud med 5 mål.

Men typisk for FHK-pigerne så blev de ved med at tro på egne evner og deres kondition var også klart bedre end Frederikshavnernes. Det resulterede i at FHK-pigerne med bare 4 minutter igen kom på uafgjort og endda med to minutter tilbage kunne komme foran med 3 mål, som desværre ikke blev omsat. Det fik heldigvis ingen konsekvens for FHK-pigerne. De vandt alligevel den spændende udekamp med 29-28.

Bare to dage senere søndag den 3. marts 2013 skulle FHK-pigerne igen i kamp. Denne gang mod Aastrup/Hammelev, hvor vinderen ville indtage 4. pladen. Modstanderen har i de sidste kampe leverede gode præstationer, men FHK var for gode. FHK U18 pigerne vandt en meget sikker sejr på hele 36-23. Alle FHK-spillerne kom på banen og leverede en stor indsats.

Den sidste kamp indenfor 5 dage var Elite Cup Semifinalen mod Ligaholdet fra Randers. Der er ingen tvivl om, at Randrusianerne var bedre og vant til at spille i et højere tempo, men efter lidt tilvænning af FHK-pigerne, så fik de også vist, at de kan følge med og spille god håndbold. Halvlegsresultatet var 20-16 i Randers favør og i løbet af de første 20 minutter af 2. halvleg førte Ligaholdet med 10 mål. Men igen typisk FHK, så løftede de sig og fightede sig tilbage, men flotte redning og rigtig god kombinationer i angrebet, hvor holdspillet var afgørende, kom FHK lidt tilbage i kampen, som sluttede 31-25 til Randers, men FHK-piger havde stor stor ære af kampen.

”Hold nu op nogle gode dage. Først rejse sig efter et nederlag mod Horsens, så vinde udekampen i Frederikshavn en dødssyg fredag aften, hvor vi er hjemme kl. 24, så en 13-måls sejr om 4. pladsen mod Aastrup/Hammelev, også ”finalen” mod Ligaholdet fra Randers, hvor vi viste, at vi også kan være med. Vi skabte frustrationer hos modstanderen og blev ikke kørt over, som vi frygtede. Stor ros til HOLDET for vi spiller holdspil og stor ros til pigerne, for de har udviklet sig meget de sidste 2 år. Men vi er forhåbentlig ikke færdig J” beretter FHK-træner, Karsten Bording.

8-3-2013
(tg)