Søndag, 10 februar 2013 21:28

Semifinaleplads for U18 Pige i Elite Cuppen

Voldsom uvejr på og udenfor banen. Tirsdag aften den 5. Februar brugte U18 Pigerne ikke mindre end 6 timer på at køre til pokalkamp på Mors
Arkiv Foto Joan Barløse Arkiv Foto

Mors vs. FHK
Tirsdag aften den 5.februar brugte FHK U18 Pigerne ikke mindre end 6 timer på at køre til pokalkamp på Mors. Den lange køretur sad måske i benene i første halvleg, hvor piger oplevede en sand storm om dem. Mors spillede frisk til og leverede tempofyldt håndbold, som FHKs piger ikke var klar på. De var heller ikke klar på gang på gang at blive bortdømt. De kæmpede men måtte konstatere et halvlegs resultat på 8-12.

2. Halvleg blev en forvandling. Mors scorede ikke i de første 18 minutter. Det var afgørende for kampen. Med gode kontra og gode kombinationer i angrebet kom FHK Piger foran med 18-14 med bare 5 minutter igen. Så tog det igen overhånd. FHK Piger var ikke fuldtallig mere i kampen, faktisk kun 3 og 4 spillere på banen i flere minutter for nogle forseelser, de ikke var gældende i begge ender. Selvom der åbenbart skulle spænding i slutfasen, så formåede FHK Pigerne at ride stormen af og vandt kampen 22-18.

"Det var en voldsom tur både tidsmæssigt men også mentalt, hvor de oplevede hvordan det er at være i dommer-modvind. Men de klarede det godt. Jeg må tilstå at jeg ikke skal brokke mig overhovedet over de dommere vi har her i kreds 8, men det er en helt anden sag i det nordlige Jylland. Vi har nu to år i streg været placeret i de nordlige puljer og gang på gang oplever vi besynderlige kendelser, som vores piger ikke forstår.
Stor ros til pigerne, efter 3 nederlag i vores sidste 3 kampe og vi var bagud med 6-12 efter 25 minutter, så vendte de tendensen. I pausen snakkede vi om at stå sammen og hjælpe hinanden. Det gjorde de så de første 25 minutter af 2. Halvleg. Foran med 4 mål. Flot. De sidste 5 minutter havde vi et hav af udvisninger, men de løb godt for hinanden og vores nye højreback, Adelisa Smajlovic, kunne med to gode mål afgøre kampen." fortæller FHK træner, Karsten Bording, som nu ser frem til lidt kampfri.

Næste opgave bliver kreds Cuppen hvor FHK skal møde Vejle Håndbold i semifinalen. Men der venter endnu en semifinale enten mod Midtjylland, Randers eller SK Aarhus i Elite Cuppen

(tg)