Mandag, 04 februar 2013 12:50

Flot uge af U16 drenge2

FHK’s U16 Drenge 2 har i denne uge været på nogle lange udekampe til Gråsten og Sønderborg, men det har været det hele værd, da vi kom hjem med 2 flotte sejre.

 

U16-drengene vandt to kampe på en uge. Privatfoto U16-drengene vandt to kampe på en uge.


I tirsdags skulle vi til Gråsten, en kamp vi på papiret skulle have 2 point med hjem fra. Det var en kamp drengene satte sig på fra første fløjt, og vi ku gå til pausen med en føring på 17-10. Efter pausen foresatte vi med sprudlende angrebsspil men glemt lidt i forsvaret, men det ender i en 38-25 sejr. Kampens profil blev Jeppe Petersen med 11 flotte mål.

Lørdag gik turen så til Sønderborg hvor vi sku møde HF Sønderborg2, også en kamp der skulle give 2 point.

u16-dr-2-privat
Privatfoto

Men her kneb det i 1. halvleg med at få tempo i spillet, men det var også svært, da modstanderen fik lov til meget lange angreb, som tydeligvis irriterede vores spillere, så vi gik til pausen med 13-13.

Efter en opsang i pausen var vi et helt andet hold i 2 halvleg, efter 40 min førte vi 17-15 og modstanderen var ved at løbe tør for energi og ideer. Og derefter løb vi simpelthen en masse kontra, og endte med en sikker sejr på 30-20.

Kampens profil var efter trænerens mening Mark Herlufsen, der går ind og vinder kampen for holdet, en masse indspil til streg og præcise afleveringer i vores kontra løb. Kampens topscore blev Martin Haudrum med 7 mål, hvor de fleste på vores flotte kontraspil i 2. halvleg.På fredag d. 8. februar kl. 19.00 venter der en vaskeægte topkamp mod Vejle Håndbold der også har maksimum point, så kom i hallen og bak drengene op mod endnu en sejr.


Holdleder Brian Herlufsen

 

 


04/02-2013

(PA)