Tirsdag, 29 januar 2013 18:26

Succes hos U16-drenge

Arkivfoto. U16-drengene fra 1. division er inde i en god stime for tiden. Foto: Joan Barløse Arkivfoto. U16-drengene fra 1. division er inde i en god stime for tiden.
Fredericia HK’s U16-drenge i1 .division nyder stor succes for tiden, hvor det er blevet til to sejre mod henholdsvis HF Mors og HF Sønderborg.

FHK - HF Mors
Her lige lidt nyt fra U16 drenge 1. division. Vi spillede fredag d. 25.1 hjemme mod Mors og det blev til en sejr på 28-26, efter vi var bagud 10- 14 ved pausen. Det blev den bedste kamp vi har spillet i sæsonen vi spillede klogt og overholdt aftaler havde god tålmodighed i vores spil, der var meget seværdig håndbold i denne kamp og det var 2 hold som vil spil håndbold.

Vi kom først bagud lige til pausen da de gik fra 8-9 til 10-14 , 2 halvleg blev spændene da vi hurtig fik hentet 10-15 til 18-18, hvor især Madsen sætter spillet rigtig godt op og får scoret nogen vigtige mål og Søren-Emil viser streg spil i høj klasse, og står rigtig godt nede i forsvaret.

Der blev spænding til det sidste men vi holdt hovederne kolde og vandt fortjent 28-26, alle spillerne skal roses alle var gode og det gav en holdsejr godt gået. Jeg vil lige nævne Luffe som kommer ind i 2 anden halvleg og viser klassen og score 6 mål på 6 skud og har stor indflydelse på kampen, og spiller rigtig godt.

FHK - HF Sønderborg
Ja så var vi på banen igen U16 drenge 1. division søndag d. 27-1 mod Sønderborg. Det blev ligeså spændene som mod HF Mors, men en hel anden kamp.


Vi blev fanget flere gange med skud på træværket eller redninger fra deres keeper som gav dem flere kontramål  i den fase af spillet var de dygtige og lavede en del mål på denne konto. Vi fik dog en god start og kom foran med 7-3 og viste fornuftig spil, hvor Thomas fik sat nogen bolde ind, men så faldt tempoet meget ned. Vi var knap så skarpe i forsvaret som mod Mors, og blev snydt mand til mand flere gange og førte kun med et enkelt mål 11-10 ved pausen.

Efter pausen kæmpede vi godt og kom tilbage flere gange efter at være bagud med både 2 og 3 mål, Wetche havde nogle vigtige redninger sidst i kampen som var med til at vi kunne skrive atter 2 point på vores konto. Dejligt at se vi også vinder når vi ikke spiller alt for stabilt i en hel kamp, ros for god fight som til sidst gav en sejr på 24-22.

Næste kamp er en Pokal kamp hjemme AGF/VIBY torsdag den 7. februar k.l 20.15.

Dalle


29/01-2013
(PA)