Tirsdag, 29 januar 2013 18:13

Flot sejr til U16-drenge 2

Arkivfoto. U16-drenge 2 fik en flot storsejr. Foto: Joan Barløse Arkivfoto. U16-drenge 2 fik en flot storsejr.

Søndag skulle vores U16 drenge 2, der spiller i AA-rækken endelig i gang.

Vi har brugt tiden på en pokalkamp mod KIF’s ligahold og så bankede vi Bredstens A-hold med 35-16 i onsdags. Dagens modstander var Vejle 2, som på papiret et hold, hvor der var store muligheder for point.

Kampen startede stille vor holdne lige sku se hinanden an, og efter 10 minutter var stillingen 5-5. Men så tog fanden ved vores drenge der totalt lukkede af og løb nogle gode kontra, så kunne vi gå til pausen med en føring på 14-5.

Efter pausen foresatte drengene det gode spil og efter et kvarter inde i 2 halvleg førte vi med 22-9, og Vejle virkede mere og mere modløse. Vi foresatte bare med og køre på, og til sidst endte det i en 29-11 sejr.

Hvis jeg skal nævne en profil i dag, er det specielt Christian Dahl, der bankede 9 kasser ind, men generelt mange ting fungerede fint. Stærkt forsvarsspil der gjorde dagen let for vores 2 målmænd, men angrebet kørte også godt med gode åbninger og indspil til stregene.

Jeg synes igen i dag, at vi spiller som et hold og kan kun love godt for det videre forløb i turneringen.

Vores næste opgave er på tirsdag hvor vi skal på langtur til Egene Gråsten, og jeg vil sige, hvis drengene levere samme indsats er jeg sikker på vi kommer hjem med 2 point.

Holdleder Brian Herlufsen

29/01-2013

(PA)