Mandag, 21 januar 2013 13:20

En ven i nøden - den rigtige FHK-ånd

Tak til Kenneth for to points til U18 pigerne

Søndag den 13. januar skulle for FHK's U18 Piger bare være en stille og rolig udekamp, hvor man kom i god tid, opvarmning lige som den plejer og til sidst gå ind og levere en god og koncentreret indsats. Men sådan skulle det ikke være.
På vej mod Grenå gik trænerens bil i stykker på motorvejen ved Horsens med tre spillere og de meste af udstyret til kampen.
"Ja det var ikke god, men heldigvis kunne en rigtig FHK'er Kenneth Schlaikjær hjælpe os. Fantastisk og heldigt. For vi havde ikke nået det, hvis han ikke havde hjulpet os. Han smed alt, hvad han havde i hænderne, tog bilen, hentede os og kørte med til Grenå. Så stor TAK til Kenneth" konstaterer træneren, Karsten Bording.
Om det var forsinkelsen og alle de omstændigheder vedrørende motorstoppet skal være usagt, men kampen startede fra FHK'erne side meget sløvt og uden gejst. I løbet af 5 min var FHK bagud 6-1 mod et sprudleende Åstrup/Hammelev-hold. FHK-pigerne kæmpede sig op på 6-6 for igen at komme bagud med 6-11. Halvlegen sluttede dog med at FHK kunne reducere afstanden en del, så Grenå-pigerne kun førte med 13-12 mod et meget svingende FHK-mandskab.
Om det var frugten i pausen eller en lille skideballe vides ikke, men FHK-pigerne kom ud af omklædningsrummet med føn og klem og i løbet af 10-12 minutter var der ikke tvivl om kampens udfald. Forsvaret stod rigtig god og i angrebet spille alle rigtig fint sammen, alle var på banen og leverede flot håndbold. I øjefaldende var Camilla Ellekær, som viste rigtig god håndboldforståelse og satte spillet flot op. Hun fik desuden scoret 8 flotte mål. Kampen blev vundet med 29-22, så 17 mål på en halvleg er godkendt.
"en lille "balle" med stor effekt. For det var et spørgsmål om at være fokuseret. Pigerne og især Camilla viste flot spil. Det var skønt at se alle i aktion, tror næsten alle scorede, Fedt. Men jeg må tage noget af skylden for 1. halvleg ;-) eller min audien må. For vores første kvarter var virkelig ringe, men pigerne viste klasse og kom tilbage" slutter en tilfreds træner.