Tirsdag, 01 januar 2013 19:33

Flot andenplads til U16 Pige i Julestævne.

Tiden mellem jul og nytår blev for U16 Pigerne brugt på håndbold. Vilje og Sammenhold gav en flot 2. plads i stævnet

Flot andenplads til U16 Pige i Julestævne. Joan BarløseU 16 pigerne, drog den 27 til julestævne. Målet var klart, pigerne de ville i finale.

Fredag stod vi op kl. 7:30. Nogen dog lidt før, da de skulle smukkeseres.
Første kamp blev spillet mod Skovlunde, hvor vi vandt suverænt 32-5. Alle pigerne var oplagte til kamp og alle fik spilletid. Dog sparede vi lidt på Rina, så Pernille også kunne få en chance på mål.

Så blev kamp nummer 2 spillet og vi vandt 17-11.
Vi var rigtig spændte på kampen, da det skulle være den værste af dem alle. Men sådan gik det ikke og vores piger spillede en super kamp med masser af gejst. Derudover er vi kommet i pulje med Aars, men vi er sikker på at vi kan klare dem i turneringen også.

2 timer senere var næste kamp i gang, men det bliver med en udskifter, da Sofie har fået en hævet ankel. Hun skal være klar til kamp i morgen. Men vi var stort set sikre på en førstepladsen i puljen.
Så blev sidste kamp spillet. Dog gav Svendborg op efter 2 min. I anden halvleg. De startede med at gå på banen i undertal pga. Skader og da kampen blev aflyst, var det med endnu en Svendborg spiller i gulvet og et brækket skinneben. Vi ønsker spilleren god bedring.

Så gik turen tilbage til skolen, hvor vi skulle lidt aftensmad. Sengetid var i hele stævnet 22.00 

Alt i alt en super dag med masser af spillegejst fra pigerne :)

Lørdag: Vi stod op kl. 5:30, hvilket ikke alle piger kunne lide :)
Vi skulle spille først kamp kl. 08:40 og pigerne var meget trætte. Vi kunne tydeligt se, at de var påvirket efter igår og 3 kampe.
Men de holdt gejsten og besejrede Silkeborg med 19-17. Både trænere og spillere var rigtigt glade for deres første plads i puljen.

Ny pulje venter.
Vi gik videre til en ny pulje, hvor vi skal møde Svendborg og Bjerringbro. Det er to kampe der bliver rigtig tætte - pigerne skulle virkelig være i højeste gear fra start.

Anden kamp lørdag var virkelig spændende. Hele holdet var opsatte på at slå Svendborg, men de var bestemt også klar og derfor fik vi kamp til stregen allerede fra første fløjt.. Kampen var tæt helt fra start og selv til slut blev det meget spændende. Pigerne havde dog lidt svært ved at holde fokus efter de kom foran med 3 mål, da der var 4 minutter tilbage og vi får derfor sløset en lille smule, hvilket gør, at kampen ender uafgjort.

Så blev sidste kamp spillet. Greve-Svendborg startede ud, hvor vi var rigtig spændte på resultatet. Svendborg skulle jo gerne vinde, men med så lidt som muligt. Kampen endte 15-10, hvilket gjorde os en anelse nervøse og spændte på vores egen kamp.

Hjælp fra U14 Pige
Sofia måtte desværre udgå med skade i kampen før og vi havde derfor spurgt om det var muligt at låne 2 u14 spillere, da de var færdige ved stævnet. Det måtte vi og vi fik derfor hjælp af Ida Hjordal og Katrine Østermark. Kampen startede og Amalie Knudsen var forrygende fra start. Hele 4 mål i træk lavede hun og det kørte bare for hende. Greve fik halet lidt ind på os, men vi holdt heldigvis koncentrationen og med nogle piger der havde gejsten i orden, vandt vi kampen. Kampen endte 19-11, hvilket førte os i en finale om søndagen - modstanderen var HEI. Dog kunne U16 Pigerne ikke låne Ida og Katrine til finalen, de var blevet skadet og var kørt hjem til Fredericia.

Så vi nu skulle klare os selv i finalen. Alt i alt har pigerne spillet en fantastisk turnering. Men der var stadig vilje, til at vinde finalen.

Søndag: Den store finaledag kom 
Pigerne var ekstreme nervøse allerede da de vågnede. De fik lov til at sove lidt længe, da vi først skulle spille kamp kl. 12 i Bjerringbro.

Pigerne havde meget svært ved at få styr på nerverne, men lige inden kampens start, virkede det som  om pigerne var 100% oplagte og klar til kamp. De startede allesammen rigtig godt ud og til halvleg var vi foran med to. Desværre fik pigerne lidt modgang i anden halvleg og dommerne havde svært ved at følge tempoet og dømte derfor nogle forkerte situationer. Det kunne f.eks. Ester ikke acceptere og fik 2 min. pga. Frustrationer. Desværre endte det helt galt for pigerne og modet og gejsten faldt stille og roligt. Derfor blev kampens resultat 21-16 til Hei,

Pigerne kan være rigtig stolte af deres andenplads og deres super flotte trøje. Nu venter der to kampe i kommende uge. Men vi er klar og siger tak for et fantastisk stævne med nogle skønne tøser.

De 2 trænere og de 11 spiller vil gerne sige "stor tak" til resten af de hold som blev oppe og så finalen og gjorde det til en Fredericia fyldt hal. (u 16 drenge u 14 drenge og u 14 pigerne som alle var kørt hjem inden finalen var spillet).
dejligt at se holdet har nogle forældre der virkelig bakker op omkring holdet, og selvfølgelig næsten alle sammen var oppe og se finalen.

Godt nytår
Kenneth John Bang Jacobsen
(tg)