Mandag, 17 december 2012 15:27

U16-drenge videre i Elite Cup

Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto

Den 12. december spillede Fredericia HK’s U16-drengehold mod HF Sønderborg i pokalturneringen, hvor det blev til en sejr på 24-33.

Kampen startet i et meget højt tempo, begge hold ville frem af på banen og der var rigtig ikke nogen af holdene som fik dækket ordentligt op. efter godt 10 min stod der 8-8, men derefter valgte vi at stå godt nede i forsvaret og lukke helt af.

Christian fik taget nogle gode bolde, og vi fik løbet en masse kontra. Så vi fik hurtigt udbygget en føring på 8 mål til halvleg. Til dagens kamp var der 4 afbud, så der var taget 3 med fra hold 2 af. Magnus Holm var med som ekstra streg spiller og viste rigtig godt forsvars spil og fik fat i nogle svære bolde på stregen.

Anders Frederiksen var med som ekstra fløj og bagspiller og viste rigtig godt overblik og fik vist at han har et rigtig godt teknisk niveau.

Anden halvleg startet som kampen sluttet, vi havde godt styr på dem og vi stod rigtig godt i forsvaret, hvor især Søren-Emil viste godt spil, og fik sat en masse gode tacklinger ind og styret forsvaret med hård hånd! Og så fik vi løbet en masse kontra igen.

Kampen blev vundet på en rigtig god holdindsats hele vejen over, hvor alle byd ind til kampens resultat og vist rigtig god fight i det meste af kampen.

U 16 drengene har ikke flere turnerings kampe her før jul, dog er der lavet en træningskamp torsdag den 20. december mod Ejby klokken 19.30 i hal 3.

God jul

Dalle

 

17/12-2012

(PA)