Onsdag, 12 december 2012 19:44

U18 Piger videre i pokalen

Forskel på 1. og 2. Division
Arkiv foto Joan Barløse Arkiv foto
Mens Danmarks bedste damer forsøgte at komme i EM-semifinalen, var de bedste U18 piger i FHK også i kamp.

Det var tid til Elite Cup kamp mod Team Haderslev. Kampen startede med at det første kvarter var fuld af utrolig mange tekniske fejl og et resultat på 8-6 til gæsterne.

" vi startede i et offensivt forsvar, hvilket klart stressede Haderslev, men vi lavede lige så mange fejl. Desværre. Men vi fik ændret forsvar, som gav nogle god kontramål og en pauseføring på 14-8" fortæller Karsten Bording, FHK træneren.

Anden halvleg blev en udbyggelse af sejren og viste at det er klar forskel på 1. og 2. Division.
"det var utrolig dejligt at se forskellen på holdene. Jeg frygtede faktisk Team Haderslev lidt. De blev immervæk nr 2 i 2.division. Men stor ros til alle mine piger for de leverede en god og koncentreret kamp.

Alle var i spil og viste de rigtige takter i 2. Halvleg. Flot. Nu kan vi gå lidt på juleferie. Jeg håber ikke at vi spiser for meget, for vi skal have appetit på mere efter jul" slutter en glad FHK træner, som er yderste tilfreds med pigernes indsats i efteråret.

"vi har kæmpet med mange udfordringer, men vi har udviklet os som individer og som hold. Det er nogle rigtig gode piger, som nu endnu mere sætter krav til sig selv og andre på en konstruktiv og positiv måde. Det er skønt at se at man vil håndbold i FHK"


Karsten Bording
(tg)