Tirsdag, 11 december 2012 13:12

Første sejr til U16-drenge 2

Søndag skulle vores U16 Drenge2 have afviklet deres sidste kamp i 2. division og det skete mod Vejle 1. Et hold som vi havde tabt med 9 mål til sidst, altså et vaske ægte lokalopgør og vores sidste kamp skulle hævnes. Vejle var nok favorit inden kampen i kraft af at det et 1. hold.

Vejle startede også kampen bedst og var foran 6-4 efter 15 min, men så strammede drengene sig op og kom foran 12-10 i slutningen af halvlegen, men Vejle fik desværre udlignet til 12-12 inden pausen, det lovede dog godt for 2. halvleg, for drengene viste god fight og spilleglæde.

2. halvleg startede med lidt tekniske fejl og der blev ikke lavet mange mål de første 15minutter, og på det tidspunkt førte Vejle 16-15. Men drengene fightede videre og ville bare vinde, og godt inspireret af trænerteamet lykkes det at holde gejsten.

15 sekunder før tid stod der 20-20 og vi var i angreb, og da lykkes det os få bolden ud til højre fløj og Martin Haudrum loppede den elegant i mål. En kæmpe forløsning for især drengene/trænere og de mange tilskuere i hal 3. Fortjent kunne drengene kaste sig i armene på hinanden i vild jubel.

”Det er svært og sige der var nogle specielle profiler, for vi sloges virkelig som et hold, især i forsvaret stod vi rigtig godt .Syntes virkelig også at træner teamet gjorde det godt, de var virkelig på og fik drengene til at tro på det hele vejen igennem . Mathias Hænel blev topscore med 8 mål,” udtaler holdleder Brian Herlufsen og fortsætter:

”Jeg synes til sidst jeg vil rose hele holdet for at holde gejsten efter en svær sæson i 2. division, det har været en stor opgave, fordi vi har mødt en del 1. hold og vi kun 1. års i U16.”

Næste opgave for U16-drenge 2 er på tirsdag i Vojens, hvor vi skal møde Vojens 2 i kreds cup og den 29. december drager vi til et stævne i Langå (Randers), hvor vi gerne skal hjem med et sæt medaljer, og det bestemt en mulighed, hvis vi tager gejsten og fighter viljen med fra i dag.

Holdleder

Brian Herlufsen

 

 

11/12-2012

(PA)