Onsdag, 05 december 2012 19:49

U16 Drenge i Herrefight mod Ålborg

U16 Drenges træner, Daniel Sandbye, fortæller om en intens kamp i Hjallerup mod Ålborg.
Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto

FHK vs. Ålborg
Så var vi i Hjallerup og møde Ålborg og det blev en herrefight, da de skulle vinde for at sikre sig en ligaplads efter nytår.

1. Halvleg
Ålborg kom hurtigt foran 4-0, men så startede vi !! og spillede vores bedste halvleg i denne sæson. Både forsvar og angreb var helt i top og Wetche tog godt fra i målet. Især Nikolaj og Thomas viste utroligt flot angrebs spil, og fik sat nogen gode bold i kassen.

Det hele gjorde at vi fortjent kunne gå til pause med en føring på 15-12.

Den halvleg kan vi som hold bruge til rigtigt meget.

2. Halvleg
Begge hold startede 2 halvleg nervøst og med et hav af brændte chancer. Vi spillede flot håndbold og kunne have sat Ålborg på plads, men udnyttede ikke vores chancer - I denne periode kunne vi faktisk have afgjort kampen, men de mange brændte chancer fik stor betydning på kampens resultat. Noget vi helt klart skal have forbedret er koncentration omkring afslutninger.

Der gik 10 minutter af 2 halvleg inden begge hold fik scoret igen, vi blev nu ramt af 3 efterfølgene udvisninger, som var hårdt dømt og det gjorde at Ålborg kom til nogle lette scoringer i deres overtalsspi,l men vi fulgte stadivæk med.

Men det hele endte med et nederlag til os på 26-23

Vi ønsker Ålborg tillykke med ligaspil efter nytår og er glade for at vi viste at vi kan spille op mod et godt hold som Ålborg. En kamp som viser at Drengene kan spille op med de fleste hold i Jylland og at det kræver at man er klar i 2 gange 30 minutter. Desuden har held også noget at sige når kampene er så tætte.

Næste Kamp
Søndag den 9 dec byder vi AGF/Viby op til kamp på hjemmebane kl 15.10
Et hold som regnes blandet en af DM Kandidaterne.

Kom og støt op, om den sidste hjemme kamp i år for drengene.
I kunne evt. melde jer til FHK's SuperSøndag på Facebook <HER>


Dalle og Kim
(TG)