Lørdag, 01 december 2012 22:06

Stor fremskridt, men ingen points

U18 Pigerne havde mulgheder mod rækkens bedste hold.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto


Søndag den 25. november 2012 skulle FHK's U18 piger måle sig med de bedste U18 piger fra Ålborg.

FHK pigerne spillede en rigtig fin 1. halvleg, hvor de førte med 3 mål indtil 5 min før pausen, men måtte gå ud i omklædningsrummet med et uafgjort resultat på 9-9.

"Vi spillede rigtig flot og havde faktisk mange mulighed for at føre både med 4 eller 5 mål, men vi lavede desværre en del tekniske fejl til slut i 1. halvleg og det straffede de dygtige piger fra limfjordsbyen" fortæller Karsten Bording, FHK-træner.

Med stor sandsynlighed havde Ålborg-pigerne fået en skideballe, for de startede som lyn og torden med højt tempo og kontra på alle muligheder. Det var ikke FHK's livret, og de kom hurtigt bagud og måtte se muligheden for point forsvinde, da dommerne efter de sidste 30 minutter fløjede kampen af ved stillingen 19-25.

karsten-bording
Karsten Bording
Foto: Joan Barløse
"Vi kunne ikke stå imod det høje tempo, Ålborg satte i  2. halvleg. Det var helt iorden, at de vandt. Men jeg syntes at vi havde muligheder, hvis vi alle havde været 110 % klar og haft det fornødne held, men samtidig skal jeg jo ikke klage. For efter at tabe i Ålborg med 21 mål og nu med 6, så er det jo en klar fremgang, som vi naturligvis tager med os. Ålborg er et godt hold og de skal selvfølgelig spille liga efter jul. Vi skal nu med sikkerhed spille 1. division. dejligt. Vi har nået vores første mål" forklarer en tilfreds FHK-træner, som ser frem til at møde SK Århus,rækkens klart bedste hold, den 4. december 2012 i Århus.


Karsten Bording
(tg)