Onsdag, 21 november 2012 22:00

U18 Pige - Hold nu op - en flot sejr

U18 Pigerne videre i Elite pokalen efter sejr over Horsens HK.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

Sikke en flot sejr. Tirdag aften i Thansen Arena 3 spillede FHK's U18 Piger pokalkamp med de bedste piger fra Horsens. FHK træneren Karsten Bording havde ikke sat næsen op efter at gå videre i pokalen - Han havde håbet på en god kamp, hvor pigerne kunne begrænsee nederlaget.

"Kampen startede faktisk meget usikkert og nervøst. Det første mål blev scoret efter 7 min. Vi havde valgt en offensiv format, som tydeligvis forstyrrede de ellers sikre Horsens piger. Efter 20 min. fik vi et lille hul på 3 mål og holdte det til pausen." fortæller FHK Træneren.

Lige som sidste hjemmekamp mod Team Tvis Holstebro kom FHK pigerne ud af omklædningsrummet med fuld damp. Det offensive forsvar var igen på plads efter et fladt 6-0 i slutningen af 1. halvleg. I angrebet spillede specielt Stine Smidt en fantastisk kamp med 10 mål. Men alle løb godt for hinanden, og lige meget hvad Horsens kom med rent taktisk, så kunne FHK svare igen. Stor ros til et alsidigt og effektivt angrebsspil.

"I pausen havde vi en god snak, hvor pigerne kom med løsninger til spillet og hinanden. Så er det jo let at være træner. Når det så også bliver omsat til det spil, vi viste i anden halvleg, så kan man kun være hamrende glad. Stine Smidt spillede en fantastisk afskedskamp. Hun skal desværre opereres i starten af december og er væk resten af sæsonen. Ærgerligt vi kommer til at savne hende på banen." er FHK trænerens vurdering og fortsætter

"Vores forsvar gjorde det svært for de fortvivlede Horsens spillere, hvis de endelig kom igennem, så stod Viktoria Husaj som en sikker ankermand. Hun stod helt fantastisk i anden halvleg og leverede nogle snorlige udkast, som vores hurtige fløje omsatte til mål. JAMEN det var bare en dejlig aften for os og de mange tilskuere, som havde fundet vejen til Thansen Arena" slutter FHK's Karsten Bording.

Nu glæder vi os til at se hvad næste kamp på søndag den 25.11.2012 kl 13.45 mod Ålborg kan bringe..... :-)