Onsdag, 31 oktober 2012 18:15

Sidste nyt fra U18 drenge

5 træningspas, 3 kampe og 3 mål

Siden sidst har U18 drenge været i kamp 2 gange. Vi har vundet dem begge og samtidigt har alle spillere fået en hel del minutter på banen. Vi har været ramt af småskader, men med en efterhånden bred trup på 12 mand har bredden på holdet kunne tage over.
I mandags kom spiller nummer 13. Nikolaj Frandsen har præsteret på bare 5 træningspas og 3 kampe at få scoret 3 mål (han døjer nu med en dårlig skulder:-).

FHK vs. Vojens - Elitecup
De to første var i Elitecup kampen mod Vojens torsdag aften i hal 3. Her spillede vi nok de bedste 15 min. i denne sæson, med godt forsvar, gode redninger og stærkt kontraløb, anført af Patrick Ravn. Ved stillingen 11-4 skiftede vi 4 mand og kom alligevel til pausen med en 6 måls føring.
Kampens højdepunkter var vel nok den første scoring af Nikolaj, og en spektakulær scoring af Fisker i undertal fra nul grader. Her var taget på hallen ved at løfte sig.

Kampen blev vundet med 30-21, hvilket giver os flere spændende og udviklende kampe.

Vejle vs. FHK - 2. Division
Søndagens kamp i 2. division blev vundet i Vejle med 31-24, efter en ok spillet kamp med mange minutter i forsvaret, da de to unge dommere tillød et til tider søvndyssende angrebsspil fra Vejles side.

I opfordres alle til at bakke drengene op på søndag kl. 15.20 hvor kampen om førstepladsen spilles imod HF Sønderborg, som indtil nu også er ubesejrede.

Den sidst nye spiller i truppen Jonas, mødte op til træning iført en trøje fra netop HF Sønderborg, frisk fyr med et godt skud. Scorede trods alt ved spil til to mål mod U16. Det kan være at vi skal bruge en træner til U18 hold 2 inden længe, hvis tilgangen fortsætter.


31-10-2012
Mads Kiib
(tg)