Tirsdag, 30 oktober 2012 19:10

U16 Drenge 2 var igen oppe mod overmagten

Søndag D.28/10 sku vores U16 Drenge 2 forsøge og rejse sig efter den lidt uheldige indsats i midt ugen og det var i et vaske ægte lokalopgør mod vejle. På forhånd var Vejle nok favoritter selvom de heller ingen point havde før kampen, men de er trods alt et 1 hold.
Drengene startede kampen med en rigtig god gejst og følger godt med. De er dog bagud 10-8, men et par brændte store chancer og nogle kontra mål for filmen til at knækk. Pausestilling 13-8

Og man må sige tendensen forsatte i 2 halvleg. Efter 10 min kom FHK bagud med 19-10.
Og så lignede drengene nogen der var ved at tabe modet og man ofrede sig ikke de sidste 10-15% og ender med at tabe 29-19.

Det  meget svært og nævne nogle store profiler, men Mathias Hænel blev igen topscore med 6 mål.

Men kampen var alligevel en forbedring i forhold til sidst. Drengene scorer for lidt på modstanderens målmand, men vi kommer til gode chancer - hvilket er vigtigt.  
De dumme fejl er væk og vi kommer frem til mange chancer. Det nu sværere at komme frem til chancerne ende at score på dem.

Det er en meget svær pulje drengene er kommet i. Der er mange førstehold og vi skal bruge alt for mange kræfter på at score vores mål. Men vi udvikler os og skal nok vis hvad vi kan.

Drengene spiller igen på søndag D.4/11-12 i T Hansen arena kl:13:00 mod Vojens HF - så kom og bak drengene op.
Vojens har vi mødt før og der er muligheden for point, så gi den max gas drenge.

Sportslig hilsen
Holdleder:Brian Herlufsen

(tg)