Mandag, 22 oktober 2012 17:47

U18 Drenge sikrede sig førstepladsen i 2. Division

Flot spil af drengene sikrede med en sejr over Ribe førstepladsen i 2. Division.
Godt gået gutter


Sæsonen hidtil
U18 er startet ud med sejre i de første to kampe, mod henholdsvis Sydstjernen(30-24), det kan fremhæves at vi vandt på en god holdindsats og Vamdrup(38-21), en relativ let sejr med 12 mål fra Kasper Midtgaard og alle på måltavlen.

Vores bomstærke stregspiller Nicolas måtte desværre indkassere en spilledags karantæne for en dum kommentar til dommeren, Nicolas var ellers indtil da meget afgørende for en god defensiv. Efter 2 uger med flere spillere på lejrskole og efterårsferie, var der lagt op til et tæt opgør mod Ribe HK. Dagens modstander havde 1 sejr og 1 nederlag.

Første halvleg var en lidt rodet affære, for mange tekniske fejl og ikke altid lige kvalificerede afslutninger, dog med FHK i front og med kampen under kontrol. Mikkel Skov stod en fin halvleg og i angrebet var Mads Grønmar og Jakob Frederiksen toneangivende. Med flere overtalssituationer burde pauseføringen have været mere komfortabel end 4 mål.

Anden halvleg bød bla. på godt målmandsspil fra Casper Juhl der stod alle 30 min, godt forsvarsspil anført af Sebastian Ryholl, gode udspil til begge fløje, fortsat overtalsspil under standard og debut til Nicolaj Frandsen. Grønmar og Frederiksen fortsatte scoringerne i angrebet og alle spillere bød ind med gode aktioner.

Vi går i træningslokalet og arbejder videre, specielt med overtalsspil og flere angrebsåbninger. Vores nye mand Nicolaj fortsætter træningen og stræben efter sin første scoring. Vi må desværre se frem til at skulle undvære vores playmaker Jakob Kühl der spiller med en større skade (han er sgu sej nok), og står overfor operation på et tidspunkt omkring jul.

Kampen blev vundet med 25-20 hvilket placerer os på en foreløbig førsteplads med 6 point for 3 kampe, af point med Sønderborg men med lidt bedre målscorer. Ugen byder på 2 kampe. Først torsdag kl. 19 i hal 3 mod Vojens i Elitecuppen og søndag i Vejle kl. 14.30.

Venlig hilsen
U-18 // Mads Secher-Kiib

22-10-2012
(tg)