Mandag, 26 februar 2018 13:11

FHK U18 ligapiger fik igen en sejr i ligaen.

FHK-pigerne mødte igen Randers og denne gang på udebane. Pigerne vandt første kamp på hjemmebane med tre mål, så der var lagt op til revanche fra Randers' side. 

Sandra Folden fortæller om kampen:
" Vi spillede rigtig godt, koncentreret og med fantastisk figth i første halvleg. (Pause - foran med 14-10)
Efter en god pause starter vi som lyn og torden, og er på et tidspunkt foran 18-10. Der var stor forskel på holdene i de første 45 minutter, hvor vi spiller rigtig godt. Men herefter går det galt for os på mange måder. 
Lærke Holm slår sit hoved ned i gulvet og må udgå - Det giver noget usikkerhed i vores forsvar, da vi ikke kan skifte ud i midtzonen. Kendelserne går ikke vores vej, vi begynder at brænde og spille usikkert angrebsspil grundet Randers' offensive forsvar, samt vi i store dele af den periode er i undertal. Vi kommer simpelthen til at lukke Randers ind i kampen igen. Heldigvis har Kira i målet nogle vigtige redninger og pigerne bliver ved med at figthe. 
Jeg tror, at vi er foran med 4 mål, da der mangler fire minutter. Her bliver vi desværre ramt af en dobbelt udvisning og skal spille den sidste hektiske periode af kampen færdig i undertal.
Her griber Randers chancen og kommer for alvor tilbage. Heldigvis har vi etableret en rigtig god føring og den holder vi gennem hele kampen. Vi vinder 23-22 og er foran fra start til slut, så jeg syntes bestemt, at det er velfortjent. Vi var presset til sidst, men pigerne klarede det mega godt."

Sandra Folden fortsætter:
"Der er ikke mange, der har troet på, at vi ville få nogen point i landets bedste række. Jeg må da også sige, at da vi efter jul skulle undvære  to af vores bærende bagspillere, der blev skadet med deres korsbånd, så tingene lidt presset ud. 
Men jeg har hele tiden troet på samtlige af pigerne og vi er rykket tættere sammen! De resterende piger er trådt endnu mere i karakter, og det er så fedt at opleve!
Vi har vundet begge kampe mod Randers, som vi tabte to gange til inden jul - så vi må klart sige, at vi har rykket os. Vi har fundet det spil, der passer til os, og pigerne har hver især taget ansvar. Vi arbejder hele tiden med det psykologiske og mentale i spillet, og jeg kan kun sige, at det er mega flot, det pigerne har præsteret. 
Vi har nu 3 kampe tilbage og vi vil kæmpe alt, hvad vi har lært for at opretholde den 4. plads,  som ikke mange havde turde håbe på eller forventet. Vi ved det bliver svært,  men vi vil gøre vores bedste ????"

Næste kamp er fredag ude mod Skanderborg