Torsdag, 09 november 2017 11:22

Vigtig sejr til u18 pigerne

Onsdag tog FHKs U18 piger mod Esbjerg. 

Esbjerg starter i en offensiv forsvarsposition, men pigerne får løst det på bedste vis. De er målsøgende, spiller med stor sikkerhed og tempo. Efter en 12 minutters tid, tvinger pigerne Esbjerg ned i 6-0. 
I målet har fhk pigerne en sikker skanse med en masse redninger og sammen med forsvaret, får de lukket fint ned for Esbjergs angrebsspil. Resten af halvlegen spiller pigerne fornuftigt og kan gå til pause med en føring på 13-10.

I anden halvleg fortsætter pigerne deres flotte angrebsspil og Kira i målet fortsætter med gode redninger. På et tidspunkt i anden halvleg fører fhk u18 pigerne med 22-16, og det virker til at en sikker sejr er på vej. 
Men desværre begynder Esbjergs bedste spiller Elma at træde i karakter. Fhk pigerne har svært ved at regulere i deres forsvar og derfor hænger Esbjerg i og i angrebet begynder fhk at spille mere sidelæns og tager lidt ukloge beslutninger i angrebet. Dette gør, at Esbjerg kommer tættere og tættere på. Pigerne fortsætter dog med at kæmpe!
Med godhed og figth vinder pigerne 25-24 i en vigtig sejr i den bedste række.

Cheftræner Sandra Folden fortæller:
" Jeg er sindssyg glad for den her sejr! Vi har lidt nogle store unødvendige nederlag i de seneste to kampe, og derfor er denne sejr virkelig tiltrængt.
Jeg syntes, at vi i dag er et bedre hold end Esbjerg... desværre viser måltavlen det ikke. Vi spiller I store dele af kampen rigtig godt, men jeg må hjem og tænke over, hvordan vi kan holde niveauet i samtlige 2 x 30 minutter. 
Når det så er sagt, så tror jeg også, at pigerne bliver lidt nervøse til sidst, for de vil så gerne vinde!"

" Søndag venter Randers på hjemmebane i Pjedsted.  Det er kun 5 dage siden vi mødte dem sidst, hvor vi ikke fik løst deres offensive forsvar. Jeg tror på, at vi med de nye angrebsåbninger kan få lukket op i deres forsvar... så spiller vi op til vores niveau, er jeg sikker på, at der er mulighed for en sejr. Vi vil i hvert fald gøre alt for at kæmpe os til 2 point." Fortsætter Sandra