Søndag, 01 oktober 2017 19:52

Fredericia Håndboldklubs Børne- og Ungdomsudvalg, havde fredag den 29. september 2017 arrangeret den første af i alt seks tematræninger.

Denne fredag aften var temaet “Keeper-træning”
 
Fra kl. 18.00 – 19.45 var der 30 spillere fra U12 og U14 drenge og piger, som var med til at gøre sæsonens første tematræning til en kæmpe succes.
 
Spillerne blev trænet i hal 2 af gæstertrænerne Mia Nygaard Hansen fra 1. div damer, Nick Knudsen fra 2 div. herre samt Jacob Jensen fra U18 drenge 1. div.
 
De dygtige og velforberedte gæstetrænere satte virkelig keepernes evner på en hård prøve. 
Alle keepere viste gode takter og lyttede meget koncentreret til de mange gode råd der fulgte med undervejs.
Mange af øvelserne var nye for keeperne, men de knoklede på og gjorde alt hvad de kunne for at suge til sig og lave øvelserne bedst muligt.
 
De dygtige skytter der var mødt op gav den fuld skrald og keeperne var på hårdt arbejde hele tiden, med de skarpe afslutninger der blev leveret fra alle sider.
 
Næste tematræning er 27.10.2017, hvor temaet er “Streg og fløjtræning”.
 
Lidt om Tematræning: 
Fredericia Håndboldklub har mange hold på børne- og ungdomssiden. Næsten alle årgange har hold i de bedste rækker. 
Flere hold har spillere der er en del af Fredericia Eliteidræt eller er på kredshold.
Tematræning er målrettet breddespillerne i Fredericia Håndboldklub og ikke de spillere der i forvejen er på morgentræning eller kredshold.
Hensigten er, at vi gerne vil give breddespillerne et løft og hjælpe dem til et højere niveau og dermed gøre den enkelte breddespiller endnu bedre.