Tirsdag, 19 september 2017 06:01

Dårlig anden halvleg kostede dyrt i Aalborg

Alberte Stenderup gav Aalborg svære arbejdsbetingelser Arkivfoto Alberte Stenderup gav Aalborg svære arbejdsbetingelser

I lørdags var klubbens bedste damehold en tur i Aalborg, for at følge op på det flotte resultat i sæsonåbningskampen mod Vendsyssel. Sammenkrøllet i en lille minibus tog vi afsted fra Fredericia med godt humør og tro på egne evner. Da vi endelig kom frem, fik vi strækket benene ved den vanlige gåtur og et sidste lille kig på taktikken i omklædning, hvilket gjorde os helt klar til at gå ud og slås for de to point.

Vi kommer fra start som lyn og torden, hvilket udviklede sig til en komfortabel føring på 1-6 efter knap 10 minutters spil. Vores forsvar står solidt, hvor Alberte Stenderup i flot stil agerer mur inde bagved, hvilket giver Aalborg svære arbejdsbetingelser. I den anden ende spiller vi med enormt flot disciplin, hvilket giver udbytte i form af flotte scoringer fra mange forskellige hænder. Trods enkelte udfald i første halvleg, så holder vi konstant et forspring på 3 mål ned til Aalborg, som har svært ved at finde modtræk i begge ender. I første halvlegs døende sekunder sender Nadja Martinsen et missil afsted, som giver os en pauseføring på 10-14.

Anden halvleg starter skidt, og 4-målsføringen ved pausen har Aalborg allerede spist, da haluret viser 34:45 ved stillingen 15-15. Herfra forbliver kampen tæt hele vejen igennem, hvor vi trods god fight må indse, at vi ikke har den fornødne skarphed og kynisme, som det kræves hvis man vil slå et hold som EH Aalborg. Derudover må vi tage hatten af for Aalborgs Laura Damgaard, som suverænt er banens bedste med sine 13 mål. Hun er en konstant trussel, som vi aldrig rigtig får stoppet, hvilket hun udnytter i flotteste vis.

Trods nederlaget viser vi mange gode takter igennem kampen, som helt sikkert giver tro på egne evner til de kommende kampe. Vi er et ungt og urutineret hold, og derfor er det bestemt flot, at vi kan byde EH Aalborg op til dans i deres kulisse. Fra vores eget hold må vi især fremhæve vores unge højre back Anne Berggren, som holder stabilt niveau kampen igennem.

Vi har nu 3 ugers kamppause, men lover at være mere end klar mod Horsens, når vi tørner sammen i Forum Horsens søndag d. 8 oktober kl 15.00. Vi håber på at se mange af jer i Horsens, så vi her forhåbentlig kan trække det længste strå og løbe med begge point – vi ses!

 

Tekst: Signe Ullstad, 1.div. damer

Foto: Søren Jakobsen