Mandag, 18 september 2017 09:18

Fredericia Håndboldklubs ungdomsafdeling har vind i sejlene

Fredericia Håndboldklubs ungdomsafdeling har vind i sejlene. I det netop afsluttede kvalifikationsspil til ungdomsdivisionerne har klubben således fået hele ni hold i divisionsrækkerne.

”Vi er blandt de allerbedste klubber i Jylland, når vi taler om ungdom og elitehåndbold. Det gode talentarbejde, der arbejdes med i Fredericia bærer frugt og fremtidens talenter er godt på vej”, fortæller klubbens ungdomsformand Arne Hansen.

5 ud af 6 mulige hold er kvalificeret til den bedste række. Mange klubber kan kun mønstre ét hold på eliteniveau, men Fredericia HK har en stor bredde på mange årgange. Klubbens drengehold har for eksempel også kvalificeret alle 2. hold til den næstbedste række.

”Det er et godt arbejde af vores trænere, spillere og frivillige. Det lover godt for sæsonen. Der skal også lyde en stor tak for den store forældreopbakning, der har været til kval-kampene, om det er dommerbord til hjemmestævner eller kørsel, så er deres engagement uvurderligt,” fortæller Arne Hansen.

Sådan er Fredericia Håndboldklubs talenter kvalificeret:

U18 drenge

Hold 1 kvalificeret til 1. division

Hold 2. kvalificeret til 2 division

U16 drenge  

Hold 1 kvalificeret til 1. division, Hold 2. kvalificeret til 2. division

U14 drenge       

Hold 1 kvalificeret til 1. division, Hold 2. kvalificeret til 2. division

U18 piger           Hold 1. kvalificeret til 1. division

U16 piger           Hold 1. kvalificeret til 2. division

U14 piger           Hold 1. kvalificeret til 1. division

På seniorsiden har flere spillere også fået debut på klubbens bedste hold, så dette års turneringskvalifikation lover godt for fremtiden.