Onsdag, 26 Juli 2017 21:03

Mindeord om ”Skipper”

Det er med stor sorg, at Fredericia Håndboldklub har modtaget meddelelsen om, at Poul Fisker Andersen - af alle kaldet ”Skipper” er afgået ved døden i en alt for tidlig alder d. 23. juli 2017. Skipper har som en rigtig fæstningsdreng og for mange fredericianere været en markant skikkelse i Fredericia’s idræts-/ og foreningsliv, hvor han med udspring i Fredericia KFUM’s fodbold og håndboldafdelinger, følgende blev et uvurderligt aktiv som træner og leder i Fredericia Håndboldklub 1990.

Skipper havde allerede i årene i Fredericia KFUM som håndboldtræner bl.a. gjort sig positiv bemærket som dameynglingetræner, med hvem han bl.a. opnåede en fornem bronzemedalje ved DM, dette betød også at Skipper blev en eftertragtet træner udenfor Fredericia, hvormed han i en periode ligeledes fungerede som træner for Gauerslunds/ Børkops bedste damespillere.

Efter en periode, hvor Skipper holdte pause fra håndbolden for at hellige sig andre af Fredericia’s foreningers gøremål, vendte Skipper stærk tilbage til Fredericia Håndboldklub, denne gang som drengetræner, hvor han bl.a. med FHK’s drenge U14 opnåede et dansk mesterskab – ikke alene var Skipper tilbage som træner, der var ligeledes i FHK stærke opfordringer til at han skulle påtage sig opgaven som Ungdomsformand i klubben. Skipper der på alle måder ønskede at styrke Fredericia Håndboldklub både for bredden og for eliten, takkede ja til opgaven og var her de følgende år en særdeles aktiv og vellidt ungdomsformand i Fredericia Håndboldklub.

Seneste har Skipper været en del af Fredericia Håndboldklub’s herreseniorudvalg, som sammen med klubben har det klare mål, at bringe Fredericia og fredericiansk håndbold tilbage på det danske landkort. Skipper har her været særdeles aktiv i forhold til at Fredericia Håndboldklub forsat skal være en klub Fredericia kan spejle sig i med stolthed og helt igennem være en klub for alle – store og små.

Med tabet af Skipper – en fredericiansk foreningsmand og kulturbærer, går vores tanker til Magnus og Ragnhild.

Æret være Skippers minde.

 

 

På vegne af Fredericia Håndboldklub

Herreudvalgsformand

Lars Skytte