Torsdag, 08 juni 2017 08:02

To af de ”gamle” fortsætter

Det er rigtig glædeligt, at to af de bærende kræfter fra sidste sæson har valgt at tage endnu en tørn i Fredericia HK-trøjen. Den ene er Ida Møller som har været med hele vejen, fra vi startede i 2.division til vores første sæson i 1.division, samt den sæson vi netop er gået ud af, hvor Fredericia HK leverede rigtig mange gode præstationer, der resulterede i en flot 5. plads.

"Ida har haft en kæmpe andel i den flotte sæson, vi har haft, hun har virkelig løftet sit spil og udviklet sig til at være en stabil 1.divisionsspiller. Netop det, at hun er gået fra at være lidt en "joker" til at være en af de bærende, hvor hun i år har haft en central og vigtig rolle i forsvaret, har været rigtig glædeligt at følge. Ida er en rigtig dedikeret spiller, der ved at det kræver hårdt arbejde at bide sig fast på et 1. divisionshold. Ida arbejder stenhårdt hver gang, der er træning. Hun ved styrkedelen er rigtig vigtig, specielt på hendes position. Hun har udviklet sig til en dygtig forsvarsspiller, der er suveræn til at læse spillet og være forudsigende, hvilket gør, at hun på trods af, at hun ikke hører til blandt de højeste, er god til at stå på det rigtige sted og løse opgaverne. Angrebsmæssigt er Ida ligeledes sublim til at læse spillet og skarp på at rykke på de rigtige tidspunkter. Således kompensere Ida også her for, at hun ikke hører til blandt de største stregspillere, men hendes evner til at læse spillet, gør at hun altid skaber uro for forsvaret. Jeg er rigtig glad for, at Ida tager endnu en sæson i FHK, hun er en rigtig Fredericiapige, der har været med fra start. Udviklet sig i takt med, at holdet også har rykket sig og konkurrencen er blevet hårdere. Jeg er helt sikkert på, at Ida vil forsætte sin udvikling og bevise, at hun er klar til at påtage sig endnu mere ansvar," udtaler cheftræner Mikael Jensen til fhk.dk

Signe Ullstad fortsætter også

Den anden, der har valgt at tage endnu en sæson i Fredericia HK er Signe Ullstad, som netop har overstået sin første sæson som seniorspiller. Det er ikke altid det nemmeste spring at tage og specielt ikke, når det hedder 1.division.

"Signe var utrolig ydmyg omkring sin rolle, da hun startede, hun vidste godt, at det ville blive hårdt, men var klar på at tage kampen op, lære af nogle af de gamle på holdet, være klar til at tage chancen, når den bød sig og så slå til. Dette er klart nemmere sagt end gjort, men Signe har imponeret mig gang på gang og bare vokset med opgaven. Der sidder et godt håndboldhoved på hende, hun har et rigtig godt blik for spillet, hun er rigtig dygtig til at gøre sine medspillere gode, specielt fløjene har nydt godt af hendes gode afleveringsteknik. Jeg er meget tilfreds med, at Signe tager en sæson mere i Fredericia HK, det er aldrig nemt at blive senior, man kommer fra en tilværelse i ungdomsrækkerne, hvor de fleste har fået godt med spilletid. Men nu bliver man pludselig den yngste, man bliver formentlig den nederste i hierakiet og skal kæmpe for alt. Alt dette har Signe klaret til UG. Hun har udviklet sig på mange områder, ikke mindst det ansvar, som hun har fået og som blev større i takt med, at sæsonen skred frem. Derudover er hun blevet klart bedre i sit vurderingsspil, blevet god i sit mand/mandspil. Så det bliver spændende at følge Signes udvikling i den kommende sæson, hvor hun har noget erfaring med sig, så hun nu skal til at lægge lag på sit spil," udtaler Mikael Jensen. 


Redigeret af Andreas Dyhrberg Andreassen - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.