Tirsdag, 30 maj 2017 13:50

Ida Staxen Lagerbon skifter til FHK

Forberedelserne til den kommende sæson har stået på længe, der vil altid være nogle naturlige afgange på et hold, enten fordi man skal til at studere et andet sted eller fordi man skal tage skridtet videre op i Ligaen. Det er derfor glædeligt, at vi kan byde Ida Staxen Lagerbon velkommen i Fredericia. Ida kommer fra FC Midtjylland, hvor hun har spillet sine sidste år af sin ungdomskarriere, som blev kronet med en DM titel i år.


Cheftræner Mikael Jensen udtaler: 

"Ida kommer fra et af de bedste talentcentre i Danmark, så hun kommer uden tvivl med rygsækken godt fyldt op, hvor træninger med ligaholdet i FCM har været med til at give hende de bedste muligheder. Nu skal hun så prøve sig selv af i 1.division. Desuden har Ida optrådt på ungdomslandsholdet, så hun har fået noget vigtig erfaring med sig, som jeg er sikker på hun kommer til at drage nytte af i sin videre udvikling".

"Ida er en dygtig forsvarspiller som skal bruges i vores 4-blok, hun har en god fysik og højde som hun kommer til at drage god nytte af. Angrebsmæssigt besidder Ida mange kvaliteter, både i sit mand/mand spil, men har også et godt skud og blik for spillet. Ida kommer uden tvivl til Fredericia med en masse gåpåmod, her hvor alle andre har haft brug for lidt pause og tid til at bygge på fysikken. Så kommer Ida med en lyst til bare at spille håndbold, hun er nemlig kommet tilbage fra en korsbåndsskade og startede med at spille kampe midt i januar, så hun er selvfølgelig sulten for bare at komme igang. Det bliver spændende at følge Idas udvikling i 1.division. Jeg er sikker på hun sammen med resten af vores unge hold, vil få en positiv udvikling. Samt få sig en masse god erfaring på seniornievau", slutter Mikael Jensen til fhk.dk  

"Efter tre gode år i FC Midtjylland sluttede min tid som ungdomsspiller og jeg stod derfor overfor et valg omkring ny klub som førsteårssenior. Efter samtale med Mikael Jensen var jeg ikke i tvivl om, at træningsmiljøet og set-up omkring dameholdet i Fredericia var en naturlig overbygning på min videre udvikling som både håndboldspiller og menneske," fortæller Ida og fortsætter:

"Jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring mit skifte til Fredericia og jeg føler, at jeg er klar til nye udfordringer, erfaringer samt oplevelser på et højere niveau. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med sæsonen, møde holdet og blive en del af Fredericia HK."