Mandag, 15 maj 2017 13:15

AUDI Fredericia indgår ny aftale med Fredericia Håndboldklub

Fredericia Håndboldklubs herretrænere, Jesper Houmark og Ole Damgaard, bliver godt kørende i den kommende sæson, hvor AUDI Fredericia indgår en ”AUDI Official Partner-aftale” med klubben.

AUDI Fredericias Direktør Kim Sørensen udtaler:

 
”Vi vil rigtig gerne være en del af lokalsporten hele vejen igennem. Vi ser naturligvis på, hvor vi får relationer og promovering. Det håber vi at få ved at dyrke lokalsporten og ikke mindst være synlige i Fredericia, hvor vi bor. Det arbejde, der bliver lagt i håndbolden i øjeblikket og det mål, klubben har, matcher suverænt med AUDIs ambitioner og forretningsværdier. Jeg kan godt lide, at man tager det i steps og man har en plan for, hvordan man kommer derhen på bæredygtig vis.”

Fredericia Håndboldklubs bestyrelsesmedlem Thomas Larsen udtaler:

”Vi er rigtig glade over, at vi har Sydjyllands største bilhus, som samarbejdspartner. Vi er samtidig stolte over at kunne lægge et ekstra lag på det samarbejde, der begyndte i sidste sæson. Det betyder meget for os. AUDI er et godt brand, som vi gerne vil stå sammen med”.

Det var også to glade trænere, der kørte fra AUDI med nye biler: 

”Vi glæder os naturligvis over, at vi skal være ambassadører for AUDI. Det har været fantastisk at komme med bag kulisserne i AUDIS flotte og tryllebindende bilhus i Fredericia. AUDI er for mig: Kvalitet i et moderne og unikt design med en klar DNA. Det kan jeg godt lide. Jeg glæder mig til at vise bilerne frem ved vores hjemmekampe”, udtaler Fredericia Håndboldklubs cheftræner Jesper Houmark

 
Af Andreas Dyhrberg Andreassen