Mandag, 10 april 2017 20:35

Fredericia Håndboldklub forlænger med Peter Nielsen

Fredericia HK har forlænget aftalen med den rutinerede venstrehåndsspiller, Peter Nielsen, i yderligere to sæsoner. Peter Nielsen er på vej tilbage efter den alvorlige knæskade, han pådrog sig i december mod Nordsjælland Håndbold. Genoptræningen forløber planmæssigt og Peter forventes at være klar, når træningen, til den nye sæson, starter den 26 juli.

 ”Vi er naturligvis glade for, at vi har sikret os en aftale med Peter Nielsen. Peter er opsat på, at han skal være med til at få Fredericia HK i ligaen igen. Peter har de seneste sæsoner endvidere påtaget sig rollen som mentor, og det har han gjort fantastisk. Også på banen har han været guld værd med sin rutine og sit overblik, der gør ham til en meget vigtig brik i vores trup i de kommende sæsoner,” udtaler Thomas Larsen.

Det er min hjerteklub

Peter Nielsen har aldrig været i tvivl. For ham er det essentielt at spille Fredericia Håndboldklub tilbage i ligaen. Derfor ville han også have mindst to ekstra år i klubben.

Jeg er simpelthen glad. Jeg er glad helt ind i hjertet, fordi den klub, som betyder noget for mig, forlænger min kontrakt med to år, imens jeg er skadet. Det betyder egentlig mere end, jeg havde forventet. Jeg vil kæmpe for at finde det niveau, jeg havde, da jeg blev skadet, og gerne lægge lidt ovenpå. Jeg vil sammen med holdet gøre alt for at komme et skridt nærmere det store mål, som klubben har om at komme tilbage i ligaen, ” udtaler Peter Nielsen og fortsætter: 

”Jeg har prøvet en del ting i min håndboldkarriere, så jeg vil blive ved med at dele ud af min erfaring. Jeg vil hjælpe, hvor jeg kan. Jeg ved, hvordan det er at være 16-18 år gammel og få spilletid i en seniorkamp. Med klubbens 2020-plan, hvor talenter kommer op ved, at jeg skal gøre endnu mere for at være mentor, på og udenfor banen. Jeg ser desuden frem til at spille sammen med de nye spillere, som er kommet til klubben”, slutter Peter Nielsen.


Af Andreas Dyhrberg Andreassen | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. | 26 20 08 16


Foto: Joan Barløse