Mandag, 10 april 2017 18:37

Mikael Jensen om sæsonen 2016/17

Nu er denne sæson færdig. Vi mangler lige vores pokalkamp mod FC Midtjylland d.19/4 i thansen.dk ARENA. Men 1.divisionsturneringen er færdig, 26 kampe blev spillet med masser af gode resultater, flere meget tætte kampe, hvor vi fik masser af god erfaring med videre.

Forberedelserne til den kommende sæson har stået på i et stykke tid, i forhold til sidste sæson, har vi i et stykke tid vidst, at vi også skulle spille 1. division i næste sæson.


De første som kan nævnes, der forsætter i den røde trøje til den kommende sæson, er vores stærke og hårdt arbejdende duo på venstrefløj. 
Mette Lassen og Signe Mølby, begge har valgt at tage en sæson mere i Fredericia HK, det er jeg rigtig glad for.

Det er to hårdt arbejdende piger, som altid yder max, der har valgt at forsætte, også har de begge taget store skridt i denne sæson.

Mette har i år haft sin første sæson i FHK, efter nogle år i Skanderborg. Hvor hun sluttede af med at rykke op i Primo Tours-ligaen. Hun har i år gjort det fantastisk godt, og haft en stor andel af vores gode placering. Mettes store force er klart hendes hurtighed, mand/mand spil og springkraft.

Mette har ligesom resten af holdet leveret på et rigtig højt niveau over hele sæsonen, hun er altid hårdtarbejdende både på og udenfor banen. Mette er trods sin unge alder, en af de rutinerede på holdet, denne rolle hun har påtaget sig rigtig godt og udfyldt rigtig godt.  

Hun har i denne sæson rykket sig rigtig meget rent forsvarsmæssigt, og kan forhåbentlig forsætte sin fremgang i den kommende sæson. Samt ligge mere på sit spil i angrebet.

Signe Mølby går indtil sin tredje sæson som senior i FHK-trøjen. Signe er en rigtig fighter og påtager sig den rolle, hun har på holdet fantastisk godt. Hun er altid hårdtarbejdende og giver sig altid 100 % til træning, om det er i hallen eller på løbebanen kan man altid regne med hendes indsats.

Signe var med i sidste sæson, hvor det indtil anden sidste kamp, til tider var lidt for spændende i forhold til vores placering i tabellen. Jeg synes, det har været tydeligt i år, at Signe har fået værdigfuld rutine med sig fra sidste sæson. Signes store styrke i år har klart været, at hun har udviklet sig til en rigtig god forsvarsspiller. I moderne håndbold er det vigtigt at have nogle dygtige fløje, som kan være bolderobrende, her har Signe virkelig rykket sig i år. Ligesom Mette, skal der nu ligges mere på i det angrebsmæssige.

Jeg er rigtig tilfreds med, at vi på venstrefløj kan forsætte med disse to, de er der altid, de yder altid max, de er gode og værdigfulde for holdet. De har rykket sig individuelt, de supplerer og hjælper hinanden rigtig godt og klart været medvirkende til at vi er endt på en rigtig flot 5.plads.

De er værdigfulde både på banen, men også udenfor med deres altid gode humør, som smitter af på resten af os.