Søndag, 02 april 2017 07:12

Ole Bruun Andersen takker for tre gode år

Det er en stolt Ole Bruun Andersen, jeg fanger på telefonen forud for dagens kamp. Det er hans foreløbig sidste på hjemmebane i thansen.dk ARENA. Han er meget tilfreds med sæsonen i år og udviklingen de sidste tre år:

”Det har været en god sæson på mange områder. Resultatmæssigt har vi nået vores målsætning. Vi har spillet kampe, hvor vi har præsteret helt vildt. Andre kampe, har vi været ustabile, men med fire kampe igen, var vi i mål,” fortæller Ole og fortsætter:

”Det har også været en sæson, der har været præget af uro, grundet akutskader, som har gjort, at vi skulle have nye spillere med i vores spil. Det har givet udfordringer at mangle nøglespillere, måske vi her finder årsagen til den manglende stabilitet”.  


Nordsjælland Håndbold er rækkens stærkeste hold

”Nordsjælland er rykket op. Det er fortjent. De har været suveræne. Det er rækkens bedste og stærkeste hold. De er godt besat på alle pladser, de fleste kommer med ligaerfaring. Det er bare et klassemandskab. Da vi spillede mod dem sidst, formåede vi at drille dem, men man skal stå tidligt op for at gøre det.”

Hvordan har det været at træne Fredericia HK?

”Jeg har haft tre gode sæsoner i Fredericia. Vi er gået fra en håndfuld spillere til træning, 1-2 gange om ugen til i dag, hvor vi er 25-30 spillere. Vi træner 4-5 gang om ugen. En håndfuld oprykninger har vi også på kontoen. Jeg er utrolig tilfreds med min tid. Vi har rykket spillere fra andetholdet til førsteholdet. Det har været tre hårde, men gode år. Jeg har haft det godt i Fredericia, særligt HK Ultras og samarbejdspartnerne har jeg følt med vellidt og velkommen hos. Det er underligt at sige farvel, men jeg har vidst det i lang tid, at denne dag kom. Jeg glæder mig til kampen nu og når ferien er forbi – så går det nok op for mig. Det har været en speciel oplevelse. Tak til jer alle, ” slutter Ole Bruun Andersen

 Af Andreas Dyhrberg Andreassen