Lørdag, 01 april 2017 20:15

Træneroptakt: Mikael Jensen

Sæsonen står på hæld, vi står nu overfor sæsonens sidste hjemmekamp I turneringen.

Vi har stadig en teoretisk chance for at komme i top 3, dette kræver dog, at vi vinder dagens kamp mod SønderjyskE.

Vi har efter jul virkelig steppet op som hold, rigtig mange gode præstationer, rigtig mange har individuelt rykket sig, også i takt med et større ansvar.

Det har været en fornøjelse at følge udviklingen, mange har efter jul kommet og sagt at de har været imponeret over holdet, efter Nanna Friis` afgang til Team Esbjerg.

Mange havde ikke givet os mange chancer, efter Nannas afgang, men holdet besidder så meget kvalitet og talent, at jeg faktisk aldrig, har tvivlet på at vi skulle få mange point.

Faktisk har vi kun to point færre på nuværende tidspunkt end tilfældet var, før jul med samme antal kampe, og derfor har vi stadig en mulighed for top 3.
 
Vi går benhårdt efter at slutte godt af, og dette starter mod Sønderjyske der pt. Indtager 3. pladsen som giver adgang til to kampe om en plads i næste års Primo Tours liga.

Vi har 100 % fokus på vores egen præstation, vi ved vi skal op og ramme max niveau, men det har vi gjort mange gange tidligere. Vi ved, hvor vi skal lykkes i dag for at slå Sønderjyske.

Vi skal se om, vi kan holde styr på de to store profiler Emma Kiellberg og Camilla Nissen, som står noteret for rigtig mange mål, men har samtidig har rigtig mange assist.

Der udover skal vi have styr på deres dygtige stregspiller Helena Løjborg, samtidig er Emily Baunsgaard kommet tilbage efter en skade og er ved at være i omdrejninger. 

Vi har stor tro på egne evner, vi ved, vi skal have arbejdshandskerne på og give os 100 % i alle situationer. Jeg kan love, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at slutte godt af på hjemmebane.