Torsdag, 30 marts 2017 17:27

Thomas Aagaard skifter til Fredericia HK

Thomas Aagaard har til trods sin unge alder stor erfaring fra ungdomslandsholdene med både EM- og VM-medaljer til følge, dertil kommer, at Thomas har spillet ligahåndbold og de seneste tre år spillet i udlandet. Først to år i Norge og det seneste år i Holland, hvor han har spillet Challenge Cup med sin nuværende hollandske klub, JMS HURRY UP, der er i kvartfinalen.

”Thomas skal bidrage med sin erfaring fra den store håndboldscene til vores unge mandskab. Det er helt i tråd med strategien, at vi tilknytter en ung målmand, som tror på vores projekt og fremtiden i Fredericia HK. For Thomas har det været meget vigtigt, at rammerne og træningsmiljøet er i orden, så der er optimale betingelser for fortsat udvikling. Med 2. Holdets oprykning til 2. Division, har vi i den kommende sæson ca.28 spillere, hvor afstanden mellem 1. og 2. hold er minimal. Der er basis for kamp om pladserne og ekstra høj kvalitet i træningen,” udtaler Thomas Larsen og fortsætter:
 
”Thomas er en meget seriøs målmand, som arbejder stenhårdt til træning og trives i et godt håndboldmiljø. Det er tung arv, som Thomas, sammen med Jimmi og Wetche, skal løfte efter Lars Luffe Knudsen, men vi er overbevist om, at vi med de tre målmænd er godt rustet til fremtiden”.

Thomas Aagaard fortæller om sit skifte: 

”Jeg glæder mig til at skifte til Fredericia HK. Jeg har ikke spillet i Danmark i tre år, men jeg har fulgt med på sidelinjen. Jeg har også fulgt Fredericia HKs 2020-plan. Det ligner og lyder som et rigtig spændende projekt, som jeg er stolt over at skulle bidrage til”.

”Fredericia HK er en klub med stolte traditioner og en håndboldkultur helt ind i knoglerne. Det har naturligvis tiltalt mig meget. Jeg har været to år i Norge og et år i Holland. Det har været lærerigt. Jeg håber, at jeg kan bidrage med de erfaringerne, jeg har gjort mig. Min erfaring kommer også til udtryk ved at have lært andre håndbold- og træningskulture.”

Thomas Aagaard starter i Fredericia Håndboldklub den 1. juli på en toårige kontrakt.  

Thomas Aagaard: 

25 år. 


Spillet U18 i AaB-Håndbold
 
Seniorkarriere

Landshold U18, U20 og U21 landshold (EM-Guld i 2010 med U20-landsholdet, og VM Sølv i 2011)


0,5 år i Frederikshavn, 1. Division.
2,5 år i HF Mors, Liga
1 år Ribe-Esbjerg, Liga
2 år Stord HK, Norge
1 år JMS HURRY UP, Holland  

Af Andreas Dyhrberg Andreassen