Torsdag, 30 marts 2017 07:58

Trine Bentzen udvikler sig i Fredericia HK

Fredericia har i denne sæson haft hele tre målmænd til førsteholdet. Den 20-årig Trine Bentzen skiftede før sæsonen fra Skanderborg for at prøve kræfter med seniorhåndbolden i Fredericia.

Hun er oprindelig fra Hammel, tog på efterskole i Viborg, hvor hun også spillede håndbold, inden rejsen førte hende til Skanderborg.

Hvordan er det at spille i Fredericia HK?

”Det er skide fedt. Jeg er rigtig glad for min beslutning om at spille i Fredericia HK. Det er første gang, at jeg er blevet udfordret mentalt. Jeg var den yngste. Jeg havde ikke rutine, som de andre målmænd. Det har været lærerigt. Samtidig har klubben taget godt imod mig. Jeg er flyttet til byen og bor sammen med Romy fra Schweiz. Alt har været nyt.  Jeg har mødt mange smil og talt med mennesker. Det er virkelig dejligt”, fortæller Trine Bentzen.  

Vildt år

”Vi havde en målsætning om at slutte i top syv, og nu kan vi spille med om oprykningspladserne. Det er vildt at tænke på. Forskellen er, at vi vinder de tætte kampe, endvidere har vi det sindssygt godt sammen på holdet. Det har meget at sige, når man går ind på håndboldbanen sammen,” siger Trine.

 
Hvor tror du håndbolden fører dig hen? 

”Drømmen er på længere sigt at komme til at spille liga, men nu ser vi. Jeg har det godt lige nu. Jeg har fået en kæreste i byen og mange venner. Man bruger så meget tid sammen i klubben, så vi er kommet tættere på hinanden.”

Position: Målmand
Højde: 174 cm
Årgang: 1997
Beskæftigelse: Arbejder i Lynghøjen Børnehave
Sæsoner i FHK: 1. sæson
Ambitioner for sæsonen: At ende i Top 8.
Af Andreas Dyhrberg Andreassen | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.