Mandag, 27 marts 2017 17:39

Lasse Folkmann ny træner i Fredericia HK

Fredericia Håndboldklub har skrevet kontakt med Lasse Folkmann.

Den talentfulde 25-årige træner var assistent, da TM Tønder rykkede op i ligaen. Det seneste år har han været assistenttræner for HC Odenses 2. Divisionsherrer.
Lasse Folkmann trådte sine barnesko i Kerteminde, hvor han lærte håndboldspillet. I ungdomsårene driblede han videre til GOGs U16- og U18-hold.

Som seniorspiller nåede han at spille to sæsoner i TM Tønder, inden en skulderskade stoppede hans aktive karriere.
 
Ambitiøs træner

Lasse Folkmann har sidenhen hengivet sig til at trænergerningen. I dag har han ambitioner om at blive ligatræner, og han ser Fredericia HK, som et spændende projekt, der vil give ham det bedste fra to verdener.

”Lasse Folkmann er en meget kompetent ung træner, som selv har prøvet håndbold på et højt niveau. Vi er overbeviste om, at han er et godt match for Fredericia HKs setup og 2020-planen. Lasse vil helt sikkert være med til udvikle vores unge spillere og styrke den røde tråd mellem vores hold,” udtaler Thomas Larsen.

Lasse Folkmann glæder sig

”Jeg ser Fredericia HK, som en god mulighed for at videreudvikle mig selv som træner. Jeg kan i klubben få det bedste fra begge verdener. Jeg kan stå på egne ben med et hold, der er mit, samtidig med, at jeg kan få sparring fra 1. holdet. Jeg kan også se mig selv i klubben fremadrettet. Det er sindssygt spændende, det Fredericia har gang i nu. Jeg kommer med gåpåmod og en god håndboldopdragelse, så jeg vil glæde mig til gode træningssessioner fyldt med fart, fight og udvikling,” udtaler Lasse Folkmann.

Civilt går Lasse en aktiv sommer i møde, når han både graduerer fra lærerseminariet og bliver far til sit første barn, sammen med kæresten Susanne Madsen, sidst men ikke mindst, så flytter parret i hus til sommer i Kerteminde.

Vi byder velkommen til Lasse Folkmann. 

Af Andreas Dyhrberg Andreassen | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.