Onsdag, 15 marts 2017 20:57

Fredericia Håndboldklubs 2. Hold rykker op i 2. Division

En stor del af Fredericia Håndboldklubs 2020-plan går via et stærkt 2. hold og en målrettet stærk talentudvikling. Et af målene i denne sæson var af samme årsager, oprykning til 2. Division, således, at afstanden mellem 1 og 2. hold bliver mindre.  

Fredericia HK kunne opnå netop det mål med en sejr i aftenens kamp, hvor holdet skulle op mod et rutineret Herninghold, der blandt andet talte Kasper Witt og flere tidligere ligaspillere.

En kamp fyldt med drama

Det blev en nervepirrende kamp i Sportscenter Herning, hvor Fredericia HK hurtigt kom foran 5-1 og 8-5. Fredericia HK kunne gå til pause med en føring på 16-12.  
En absolut godkendt 1. halvleg, fortæller Thomas Larsen og Lars Skytte fra bilen på vej hjem fra Herning.
 
Jakob Mikkelsen, Emil Laigaard og Søren Emil Jochumsen var i hopla, og det lignede langt hen ad vejen en sikker sejr, men det skulle blive en tæt kamp.

I 2. halvleg kommer Fredericia skidt fra start og Herning f.H får held med at trække tempoet ud af kampen. Herning reducerede til 18-16.

Søren Emil Jochumsen modtog senere et direkte rødt kort, der både stressede og gjorde Fredericiaholdet mere nervøs.

De to hold fulgtes ad resten af kampen. Fredericiaspillerne førte med et par stykker undervejs, men Herning kom tilbage. Lykken var derfor stor, da Christian Wetche, i sidste sekund, reddede Hernings forsøg på udligning. Spillerne løftede armene i jubel!

Kampen sluttede 26-27. 

2. division er en realitet

Spillerne har sunget lige siden, først stod det på den obligatoriske champagnefejring, efterfulgt af træner, at Kenneth Jørgensen fik en tur under bruseren og spillerne synger helt sikkert hele vejen hjem i bussen!  

Tillykke til vores dygtige spillere, trænere og frivillige omkring vores hold. Det er så godt gået!

 Af Andreas Dyhrberg Andreassen