Mandag, 13 marts 2017 19:40

Fredericia Håndboldklub henter Jimmi Elmgaard

Pressemeddelelse:

Fredericia Håndboldklub henter Jimmi Elmgaard

Fredericia Håndboldklub forstærker sig til den kommende sæson med Jimmi Elmgaard, der senest har spillet seks år i TM Tønder. En klar forstærkning til næste sæsons 1. Divisionstrup.

”Det er en stærk stregspiller og samtidig en ekstrem dygtig forsvarsspecialist, vi får til klubben. Jeg glæder mig at se Jimmi på vores hold. Jimmi har samtidig spillet flere års håndbold på meget højt niveau, så han ved, hvad det kræver og er vant til at gå forrest,” udtaler bestyrelsesmedlem Thomas Larsen.

Jeg glæder mig virkelig til at spille i Fredericia. Jeg har altid nydt at komme i klubben, følge den og ved, at det er en traditionsklub, der vil fremad. Jeg synes, at klubben har en spændende plan for fremtiden, og at jeg kunne blive en del af denne, gør mig stolt. Jeg har været utrolig glad for at spille i TM Tønder, men jeg ser frem til at fortsætte mit håndboldeventyr i Fredericia Håndboldklub”, siger Jimmi Elmgaard.

Anders Munch stopper

Den 28-årige stærke stregspiller Jimmi Elmgaard kommer samtidig til at afløse Anders Munch, der har valgt at stoppe som håndboldspiller i Fredericia Håndboldklub, da hans arbejdssituation har ændret sig. ”Anders Munch har været en vigtig brik i Fredericia Håndboldklubs 2020-plan, men vi forstår hans prioriteringer. Munch forlader dog ikke Fredericia Håndboldklub helt, da vi forventer at tilknytte ham i en mentorrolle omkring vores 2. hold i den kommende sæson”, fortæller Thomas Larsen.

”Det har været en fornøjelse at være til at være en del lille af det store, ”projekt genrejsning af FHK”. Det er svært i en alder af 27 år at sige farvel til håndbold. Sporten har været en del af mig, siden jeg var fire år. Så det har ikke været nemt. Jeg er blevet meget ”personlig” med Fredericia. Jeg elsker at komme i Fredericia Idrætscenter, hilse på folk, de frivillige, ungdomsholdene, bestyrelsen – jeg er blevet venner med alle. Det gør det svært, men jeg prioriterer weekenderne og familielivet nu og det glæder jeg mig også til. Nu må vi se, hvad tiden bringer. Jeg vil gerne fortsætte i en mindre rolle i Fredericia Håndboldklub”, udtaler Anders Munch til fhk.dk 

Af Andreas Dyhrberg Andreassen | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.