Tirsdag, 07 marts 2017 19:33

Karsten Bording er ny træner for Fredericia-Treldes U18-drenge

Holdfælleskabet Fredericia-Trelde har indgået aftale med Karsten Bording fra næste sæson. Han skal stå i spidsen for U18-årgangen, hvor målsætningen er at kvalificere sig til Ligaen og DM-slutspillet. 

”Vi er glade for, at det er lykkedes os at indgå en aftale med Karsten Bording. Karsten har den højeste træneruddannelse i Danmark, og han har trænet flere 1. og 2. Divisionshold. Karsten har været en del af elitemorgentræningen i Fredericia Håndboldklub, samt trænet mange af spillerne tidligere. Så det er et perfekt match, vi har fundet til holdet”, udtaler Bent Jensen.  

Karsten Bording glæder sig til de nye udfordringer

”Jeg glæder mig til at blive en del af et Danmarks mest interessante talentsetup. Jeg kender flere af spillerne og de er virkelig talentfulde, så det bliver spændende at arbejde med dem, også mentalt. Samtidig vil jeg arbejde med spillerne individuelt. Jeg glæder mig også til at samarbejde med Jesper Houmark og hans team omkring FHKs seniorafdeling. Jeg ser vores arbejde som en unik mulighed for at bygge videre på det flotte hus, som vi har genrejst de seneste år”, udtaler Karsten Bording. 


Af Andreas Dyhrberg Andreassen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.