Tirsdag, 07 marts 2017 17:34

Kenneth Jørgensen takker af for denne gang

Fredericia HK-træner Kenneth Jørgensen har i denne sæson stået i spidsen for klubbens 3. Divisionsherrer, der pt. ligger til oprykning. Efter tre gode og spændende år ønsker Kenneth Jørgensen nye udfordringer. 

”Jeg har været glad for at arbejde med unge og talentfulde håndboldspillere. Det har været nogle spændende år, hvor vi har rykket os meget. Det har også været sjovt at være med i seniorafdelingen og interessant at arbejde med klubbens 2020-projekt, men efter tre år er det ingen hemmelighed, at jeg har ambitioner om at komme tættere på et førstehold. Derfor er tiden rigtig til at søge nye udfordringer,” udtaler Kenneth Jørgensen. 

Formand Bent Jensen fra Fredericia Håndboldklub takker for Kenneths indsats.

”Kenneth har været en vigtig brik i vores talentudvikling, først i sit arbejde med vores U16-U18-årgange og det seneste år som cheftræner for vores 3.Divionshold. Vi vil gerne takke Kenneth for hans indsats i klubben og ønske ham held og lykke på hans videre færd. Vi forventer at kunne præsentere en ny træner til vores 2. hold i løbet af 1-2 uger,” udtaler Bent Jensen. 


Af Andreas Dyhrberg Andreassen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.