Søndag, 26 februar 2017 09:43

Ole Bruun Andersen: Vi er klar til Lemvig Thyborøn Håndbold

I sidste weekend fik Fredericia Håndboldklub en flot sejr over HØJ på udebane. Vi har spurgt cheftræner Ole Bruun Andersen om den kamp og ikke mindst kampen i dag mod Lemvig Thyborøn Håndbold.

”Vi fik en fortjent og overbevisende sejr. Vi spillede en fin kamp med mange gode momenter. Særligt fik vi sat Rune Andersen godt i scene og han kvitterer med en masse fine mål. Dertil står vi fint i forsvaret. Vi kommer frem til mange chancer rent angrebsmæssigt. Den kamp er vi meget tilfredse med, ” fortæller Ole Bruun Andersen og fortsætter:

”Det er nogle af de momenter, vi skal tage med mod Lemvig Thyborøn. Jeg spåede inden sæsonen Lemvig i top tre. Det er et stærkt hold, der kommer med en god kontra. De står godt i forsvaret og vil spille hurtig håndbold. Det spil skal vi lukke ned. Samtidig skal vi fortsætte det gode forsvar og via den vej løbe stærkt med dem og lukke dem ned i deres kontrafase.”   

Fredericia Håndboldklub skal spille god håndbold og gå ind til kampen, som var det en topkamp.

”Vi glæder os altid til at spille kampe. Det er det spillet handler om. Det er altid sjovt. Der venter endnu en fed kamp. Lemvig Thyborøn er måske et hold, der ligger under os, men de burde lisgge over, hvis ikke de havde mistede point på skrivebordet. Jeg håber derfor, at I vil give den alt, hvad I har på lægterne og give os jeres altid suveræne støtte, der kan være med til at bære os frem i kampen,” slutter Ole Bruun Andersen.

Foto: Joan Barløse
Tekst: Andreas Dyhrberg Andreassen