Torsdag, 06 februar 2014 21:28

3. division sejrede sikkert i lokalopgør

Torsdag aften spillede Fredericia Håndbolds 3. divisionshold på udebane mod Vejle Håndbold i en kamp, som FHK endte med at vinde 26-16.
Arkivfoto Foto: Joan Barløse Arkivfoto


FHK var uden karantæneramte Kenneth Peters, mens blandt andet rutinerede Paw Peters heller ikke var med, men i stedet var Anders Hunniche med.

Vejle Håndbolds førstehold gik som bekendt desværre konkurs for noget tid siden. Det har også sat sine spor på deres 3. divisionshold, som nu er deres førstehold. Siden konkursen til Vejle Håndbold Elite har Vejles 3. divisionshold stillet op med et meget ungt hold, hvilket de også gjorde mod FHK.

Dermed var det to forholdsvis urutinerede hold, der stod over for hinanden. Det udmøntede sig i en rodet start på kampen, hvor FHK efter et kvarter var foran 5-3.

Ved pausen var føringen øget til 11-7, og det var primært grundlagt af solidt målmandsspil af Lars Knudsen, som ikke havde det store besvær med at pille Vejle-skytterne ned.

Fra anden halvlegs kom FHK ud i et helt andet gear end i første halvleg. Angrebsspillet flød bedre og Kasper Midtgaard bombede løs. Samtidig lukkede Lars Knudsen fuldstændig af i begyndelsen af anden halvleg, hvilket skabte en føring på 15-9 43 minutter inde i kampen.

Hen mod slutningen af kampen trak FHK yderligere fra, og endte med at vinde en sikker sejr på 26-16, hvilket betyder FHK kravler op på femtepladsen i 3. division med en kamp i baghånden i forhold til Todbjerg og Brabrand, der er på pladserne lige over med to points forspring til FHK.06/02-2014

(PA)