Fredag, 24 januar 2014 19:03

Nyt fra 3. Div. Herre

2014 er startet med 1 nederlag og 2 sejre for 3. division herrer
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

Nederlag til Team Favrskov
Efter en et nederlag i Årets første kamp i mod Team Favrskov, i en kamp hvor vi var meget hårdt ramt af skader og sygdom, hvilket betød ”come back” til Per Hunniche efter 17 års fravær, vi tabte desværre kampen klart, og var ikke i nærheden af at vinde.

Sejr over topholdet - Todbjerg/Mejlby/Skødstrup HK
I årets 2. kamp var der også ”come back” til en spiller, det var Paw ”power” Peters, han har sagt ja til at hjælpe idet omfang politiet og familien tillader, hvilket vi er meget taknemmelig over. Udover det så var vi blevet stort set alle skader og sygdom kvit, hvilket kampen også bar præg af, vi startede som lyn og torden, efter 10 min førte vi 8-2, og afstanden på de 6 mål holdt vi indtil pausen hvor der stod 17-11 på tavlen.

Efter pausen blev Paw mandsopdækket og det gav ekstra plads til de restende spillere hvilket både Kenneth Peters og Patrick Ravn udnyttede til UG. En kamp som aldrig blev resultat mæssigt spændende, men i slut fasen var der lidt dramatik, som desværre ikke faldt ud til vores fordel, da det mundede ud i et rødt kort til Kenneth Peters.Pokal-kamp i Vejen torsdag aften.
Torsdag aften spillede vi pokalkamp i Vejen idrætscenter, hvor vi mødte det lokale hold fra Jyllandserien, på papiret en overkommelig opgave, men det er jo pokal bold.

Vi kommer planmæssigt fra start, og efter 12-14 min fører vi 8-3, vi spillede i højt tempo i angrebet, stod tæt i forsvaret. Men så ved jeg godt nok ikke hvad der skete, men alt fra den gode start forsvandt som dug fra en skyfri himmel, enkelt mands aktioner, dårlige beslutninger både i forsvar og angreb afsluttede første halvleg pause stillingen var 12-12

Der blev talt med relativt store bogstaver i pausen, hvilket så ud til at virke, efter 50 min førte vi 23-15, så på papiret en sikker sejr.

Frank Lagoni
(tg)