Torsdag, 14 november 2013 06:45

Tæt program har givet 3 point på 3 dage til Herrene

Kampene mod ÅGH og TMS har givet 3 point og FHK ligger dermed godt til i toppen af 3. division.
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

FHK vs. Åstrup/Hammelev/Grenå (ÅHG) - 10. November i thansen.dk Arena
Søndag den 10 nov. Mødte 1 hold herrer Åstrup/Hammelev/Grenå (ÅHG), i Thansen arena, en kamp som vi vidste, ville blive svær, da ÅHG er et godt organiseret hold, med en del gode spillere, bl.a. Brødrene Hessellund, som har spillet i Odder for få år siden.

Vi starter rigtig fint mod deres offensive forsvar, spiller vores aftale og kommer planmæssigt foran 7-4 efter 12 min. Men så er det som om at ilten forsvinder fra hjernen og det bliver individuelt spil resten af halvlegen, vi går til pause bagud 10-11, hvilket ikke er en katastrofe.

I pausen bliver der talt om at vi skal forsøge at spille rundt om dem i kraft af løb uden bold.

2 halvleg forsætter som vi sluttede første, ikke specielt godt spil og brændte chancer, vi spiller os til åbne muligheder men skyder deres målmand rigtig skidt.

Da der mangler 8-9 min er vi bagud 15-19, vælger Lars Knudsen at lukke af i målet, vi får et par kontra mål, og udaf det blå er der lige pludselig mulighed for på point, ÅHG bliver ramt udvisninger og det udnytter vi, og med 5 sek igen bliver Christian Johansen spillet fri på streg, får en tackling i feltet, straffe. Tiden løber ud, stillingen er 19-20. Kenneth Jacobsen får mulighed for at skaffe et point, i en kamp som så håbløs ud.

Han scorer, selvfølgelig han bolden henover hovedet på deres Målmand.

Todbjerg/Mejlby (TMS) vs. FHK - 12. November
Tirsdag den 12 nov. Drager vi til Todbjerg/Mejlby (TMS) som lægger nord for Århus, en tur på lidt over en time, efter en dag med job og skole, så kan det godt være en anelse svært at finde det rigtige spændings niveau, under opvarmningen virkede det også som om at energien var brugt for den dag.

Vi skulle møde et hold som udelukkende dækker offensivt, dvs. at vores playmaker nærmest står egen banehalvdel, men heldigvis var vi forberedte på det, og efter 10 min. Fører vi 7-2, det får TMS til at skifte formation, de går over og mandsopdækker 2 mand og vi spiller 4 mod 4, hvor de hele tiden forsøger at stresse os, hvilket der koster meget energi, så der bliver skiftet meget ud hos os, så alle kommer i spil i de første 30 min, vi går til pause foran 14-16.

I pausen taler vi om at vi skal løbe endnu stærkere med dem da de skal bruge enormt mange kræfter på at spille som de gør, og at der var allerede nogle der hang en anelse i deres returløb.

De første 10 min af 2 halvleg, er billedet det samme stadigvæk foran med 2, men så begynder vi at sjuske med afleveringer og afslutninger, og da der mangler 10 min, er vi bagud med 25-23. Lars Knudsen bliver skiftet ind og som vi har set før, viser han hvilken klasse han har, scorer TMS kun 1 gang de sidste 10 min, og vi scorer 6, dermed kørte vi deroppe fra med en sejr på 26-29. Super kamp og ikke mindst super fight af alle mand, ikke mindst af Lars Knudsen og Kasper Findahl.

(tg)