Mandag, 04 november 2013 21:16

Herrene på tur - En rejse 30 år tilbage!

Søndag d. 3.11.2013 - spillede 1. hold herrer i hal der ikke er blevet gjort noget ved i mindst 30 år, Annex-hallen inde midt i Aarhus, alle reklameskilte i hallen var 6 cifret tlf. nr. 
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

Men kulissen betød åbenbart ingenting, da fhk-drengene rejste derfra med 2 point, men det var absolut ingen foræring, der skulle arbejdes rigtig hårdt af alle der var med. Vi stillede op uden Findahl og Niels Bruun, så det var op til de unge at tage ansvar, hvilket de gjorde fantastisk.

Efter 5 min. var FHK foran 1-3 og den føring holdt til pausen, hvor der stod 10-12, en halvleg hvor specielt Kenneth Jacobsen trådte i karakter, med nogle fine scoringer og frispilninger.

De første 15 minutter af 2. halvleg, forløb planmæssigt, vi førte stadigvæk med 2, men mister så gik klappen ned, som mod kampen i Viby. Koncentrationen var lige kort væk og pludselig er FHK bagud 19-18. Patrick Ravn på venstre fløj, og Mathias Hildebrand på venstre Back ville det åbenbart anderledes, de 2 fandt et rigtig godt samarbejde, og scorede sammen 5 mål de sidste 10 minutter, så det ender med at turen hjem fra den meget gamle hal er med en god smag i munden og 2 dejlige point på kontoen.

En sikker sejr, som blev alvorlig truet til sidst.
JAI Århus - FHK 22-24.

Et stort tillykke til drengene for en super flot indsats fra alle mand..

Målscorere:
Kenneth Jacobsen 6
Mathias Hildebrand 4
Kasper Midtgaard 3
Niclas Sørensen 3
Christian Johansen 2
Jacob Kühl 2
Patrick Ravn 2
Kenneth Peters 1
Mathias Johansen 1

Næste kamp er søndag den 10 November kl 15.00 i tHansen.dk Arena hal 3 mod Åstrup/Grenå.
De eneste som har taget point fra førerholdet IK Skovbakken

Lagoni.

(tg)