Søndag, 06 oktober 2013 09:48

Herrene mistede point mod IK Skovbakken

Usammenhængende spil, kaste-gribe fejl, fejlslagne enmandspræstationer og en dag hvor intet virker. Nederlag på 23-16
Arkivfoto Joan Barløse Arkivfoto

Frank Lagoni har som træner for Herrene været ubesejret i turneringen i 19 måneder. Men efter mødet med IK Skovbakken i lørdags starter vi på en ny. 

IK Skovbakken stod utroligt fornuftigt i forsvaret og havde læst drengene godt rent taktisk. 
Men det hjælper selvfølgelig heller ikke at elementære ting som at kaste-gribe ikke fungerede. Folk forsøgte i desperation at lave enkeltmandspræstationer og det kan man ikke mod et hold som Skovbakken.

FHK forsvaret var der ikke noget at klage over - det blev fightet og kæmpet. 23 mål mod sig viser også om et godt forsvar. Kasper Findahl og de to keepere, Lars og Nick Knudsen var de eneste der kunne gå fra kampen med en følelse af at have leveret en "OK" kamp. Lars og Nick tog det man kunne forvente, men havde ingen feber redninger. Kasper Findahl stod for 6 mål og blev FHK topscorer. 

- sådanne dage kommer og hvor intet fungerer. Heldigvis er der mulighed for revanche i det århusianske, da FHK-drengene skal mod nord flere gange i denne sæson. 

Denne kamp viser at man ikke kommer let til sine sejre i 3. division. Tror man det, så taber man - vi var heldige at vi ikke tabte med mere end 7 idag - udtaler Frank og fortsætter "flere af drengene bør tage hjem og kigge sig i spejlet - tænke grundigt over om de kunne være stolt af deres præstation mod Skovbakken. Ligeledes vurdere om de er klar til at tage arbejdshandskerne på og give den 110% resten af sæsonen"

Målscorere:
Kasper Findahl 6
Casper Midtgaard 4
Mathias Hildebrandt 3
Patrick Ravn 2
Kenneth Peters 1

Næste kamp er et vaskeægte lokalopgør mod Vejle Håndbold 2 - d. 20.10.2013 kl. 14.30 i Elbohallen.
Det er så sikkert som amen i kirken at drengene giver den ALT hvad de kan i den kamp. Det bliver helt sikkert en anden indstilling og fight end den vi lige har set. Kom til Taulov og giv drengene et skub videre i sæsonen.

Frank Lagoni
(tg)