Søndag, 29 september 2013 19:19

3. Div. Herrer vandt sikkert, trods nervøst spil

1. kamp i den nye sæson var præget af nervøsitet og "rust" som skullle bankes af. Sejren over Nr. Djurs HK på 28-23 var dog aldrig i fare.
Storjublende Patrick Ravn efter en scoring mod Nørre Djurs HK. Joan Barløse Storjublende Patrick Ravn efter en scoring mod Nørre Djurs HK.


Frank Lagoni var svært tilfreds efter den nervøse kamp mod Nørre Djurs HK. Spillet flød ikke som i sidste sæson, men første kamp er ALTID svær da den har betydning. En ting man ikke kan træne, kun mærke når man står midt i det.

 

Se billeder fra kampen HER

Selvom kampen var mærket af lidt "rust" og nervøsitet var det absolut ikke det som man husker kampen for. 
Sejren på 28-23 var aldrig i fare, selvom Djurs var nervepirrende tæt på til sidst. FHK havde været foran med op til 9 mål iløbet af kampen, men da der mangler 10 minutter er forspringet skrumpet ind til 3. Djurs kunne bare ikke satse mere, da kræfterne var ved at være brugt. 

Der var comeback til Lars Knudsen og Kenneth Peters som begge viste at de er klasse spillere. 
Der var flotte debuter til Jacob Kühl og Niels Bruun - sidstnævnte hamrede boldene ind efter behag og var efter kampen udnævnt til Man-Of-Match. 

De ny seniorer viste hvorfor de er udtaget til FHK's førstehold. 
Kasper Midtgaard, venstre back - viste sig gang på gang at være en utrolig farlig mand fra distancen. Hans springkraft, skudstyrke og hurtighed skal nok give de kommende modstandere grå hår i hovedet.
Patrick Ravn, venstre fløj - hastighed og angrebsivrighed er nøgleordene bag Patrick og han fik vist nogle af de ting han har på sit repetoire.
Jacob Kühl, playmaker og venstre fløj - hurtighed, antrit og gennembrudstyrke er nøgleordene. Helt sikkert en spiller vi kommer til at høre mere til iløbet af sæsonen.

Man kunne godt have været nervøs før kampen om hvordan de unge spillere ville gøre sig. Men der var ikke så meget nervøsitet at spore. Dejligt at se de unge med så meget energi og spilleglæde.

Kampens spiller - Niels Bruun viste sig på mange fronter at være en spiller der sagtens kan trække et stort læs. 
Han kom på banen efter 6 minutter og inden man så sig om havde han scoret 4 gange. Han var hård og kontant i forsvaret og vil helt sikkert vise sig at være en de unge kan lære en masse af. 7 mål fra hans hånd idag. 

En ekstra stor tak vil FHK-drengene gerne sende til HK Ultras som igen levede op til deres ry som danmarks bedste fanklub. Hallen stod ikke stille i det 60 minutter kampen varede. 

Frank Lagoni

(tg)