Mandag, 09 september 2013 18:02

Herrerne på hård teambuildingtur

Som optakt til den kommende sæson var FHK's nyoprykkede herrer i 3. division på en hård teambuildingtur i torsdags
FHK's herrer blev rystet godt sammen med mange forskellige udfordringer på teambuildingdagen. FHK's herrer blev rystet godt sammen med mange forskellige udfordringer på teambuildingdagen.

Der er godt og vel 3 uger til sæsonstart, og holdet nærmer sig sin sammensætning - nogle er væk og nye er kommet til.

Holdet får en lidt højere gennemsnitsalder end de forgående år, da dem der er kommet til er tidligere ligaspillere, som gerne vil slutte deres aktive håndboldkarrierer i deres barndomsklub.

For at de skal lære deres kommende medspillere at kende, var der arrangeret teambuilding, som foregik på voldene og ikke mindst på Østerstrand.

Vi mødtes ved Vandtårnet kl. 17.00, hvor der blev lavet 3 hold med 5 spillere på hvert hold.

Hold 1
Kenneth Peters, Kenneth Jacobsen, Matthias LP, Nick Knudsen og Kasper Midtgård.

Hold 2
Jesper Haslund, Niels Bruhn, Nicklas Sørensen, Nicolas Andersen og Dalle.

Hold 3
Jacob Kuhl, Matthias Hildebrand, Patrick Ravn, Anders Hunniche og Matthias Johansen.

Holdene fik udleveret 2 rafter, 2 reb og 2 stk. klatreseler, 1 mand måtte ikke røre jorden, heller ikke de andre holdkammerrater, så der skulle tænkes kreativt.

Første stop var ved den Engelske Pub, hvor der lå et bildæk med fælg, som de skulle have med på turen. Derefter gik turen ned til Oven Vande, hvor der var lidt fysiske øvelser og udlevering af en stor flamingoplade, så gik det ellers op til Østerstrand, hvor der var dømt store badedag.

Efter øvelserne i vandet havde de været i gang i ca. 1½ time, og det begyndte at sætte sine spor, der var flere som kunne mærke trætheden, men strabadserne var ikke ovre endnu, efter lidt mad og noget tørt tøj, så skulle de i gang igen. En løbetur med alle deres udleverede redskaber, ud til Hybylund, stod den på spurt op af skråningen ved det gamle Hybylund, hvor de skulle trække deres fælg op af, i alt 8 gange pr. hold.

Derefter gik det retur til Østerstrand, hvor det medbragte fælg skulle i spil igen, denne gang skulle det trækkes op af volden, denne gang skulle de binde de 2 stykker tov sammen og armene skulle i brug, der var dømt syre i armene, der viste det sig at Niels Bruhn besad uanede armkræfter, fælget fløj nærmest op af skråningen.

Hele aftenen blev der holdt regnskab med hvem der var hurtigst til de respektive øvelser og der blev uddelt 3, 2 og 1 point i alle øvelser, samlet blev det hold 2 som vandt, med hold 3 på andenpladsen.

På holdets vegne vil jeg gerne sige tak til Kenneth og Leif fra Allround Adventure for et super arrangement.

Frank Lagoni


Se billeder fra dagen nedenfor


09/09-2013
(MA)